przykro ale mi się nie uda dotrzeć bo moja bella będzie gotowa dopiero w przyszłym tygodniu. a złoty las przeszedł w ręce prywatne i dla zwykłych śmiertelników nie będzie tam już wstępu pozdrowienia i miłego grilowania do zobaczenia następnym razem
przykro ale mi się nie uda dotrzeć bo moja bella będzie gotowa dopiero w przyszłym tygodniu. a złoty las przeszedł w ręce prywatne i dla zwykłych śmiertelników nie będzie tam już wstępu pozdrowienia i miłego grilowania do zobaczenia następnym razem
Ale grill jest w niedziele, na 16 specjalnie żebyś do tej pory wytrzeźwiałNapisał Alex
Wpadnij
No to niezłą miejscówkę sobie ktoś tam urządza bo wygląda to okazaleSzkoda że takie fajne miejsce poszło w prywatne ręce bo gdyby to zagospodarować to byłoby to bardzo miłe miejsce na weekendowy relax
ktoś z osiru w świdnicy podobno wzioł nie żle w łapę no cóż kiedyś to było naprawdę fajne miejsce
no i kto tam jutro jeszcze wpadnie na zlot?
Barus?? Ty tam coś się odgrażałeś że będzieszNeroVolcano też z tego co pamiętam była zainteresowana
![]()
dobra, namyśliłem się... potwierdzam swoją obecność
nooo chyba, że pogoda dupna jakaś będzie to odpuszczę!
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
jupiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
- - - Updated - - -
Spot grill'owy Świdnica | niedziela 1 lipca godz. 16.00 | Parking nad zalewem Witoszówka
Zapraszamy wszystkich chętnych na spot grill'owy, którego docelowym miejscem będzie zapora wodna w Lubachowie.
Spotykamy się o godzinie 16 na parkingu NAD ZALEWEM - ul. Polna Droga a następnie ruszamy do Lubachowa. Grilla zabieram ze sobą, jedzenie we własnym zakresie.
Zapraszamy wszystkich odważnych
Lista
1. buksal
2. flatbeet
3. Keyhi
4. siwu5
5. Majkel™
6. YaSIu (raczej nie będzie:/)
7. Ersi
8. AjRomek9. matber1 /tylko parking/
10. Barus
11. Jacob- /????/
12.
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 01-07-2012 o 11:46
Niestety prawdopodobnie się nie zjawię, raczej nie wyrobię się ze wszystkim i nie zdążę na spota ale za to jest duża szansa że zjawi się Jacob swoim crosswagonem![]()
Barus91 z Klaudią + koleżanka + może kuzyn (morbob), który ma 'wojtasową' 156
- - - Updated - - -
Ersiiiiiiii ! Wpadaj !
Flatbeecik ! Numer Twój mi potrzebny. Wyślij mi na priv, albo tu podaj
- - - Updated - - -
Ja będęA do Moniki napisałem przed chwilą. Może wpadnie. Ja myślę, czy by GTV'ką nie wpaść
![]()
Ostatnio edytowane przez Barus91 ; 30-06-2012 o 22:42
A weźmie ktoś ze sobą laptopa? Byłbym dozgonnie wdzięcznybo w sumie od tego wszystko się zaczęło...
![]()
ja niestety mogę być z wami tylko myślami ale mam nadzieje że da się to nadrobić udanego grilowania![]()