No mi to też obojętnie... Może być 14...
Tylko niech się wtedy moristkkf i tio_2007 określą czy dadzą radę przyjechać...
No mi to też obojętnie... Może być 14...
Tylko niech się wtedy moristkkf i tio_2007 określą czy dadzą radę przyjechać...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
MI troche robi różnice bo pracuje ale mam wyrozumiałego szefa,niech żyje demokracja,decyduje większość
jutro w dzień będe wiedzieć czy muszę przyjść do pracy więc w miarę szybko postaram się określić.
Znalazłem cos fajnego
http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
po raz kolejny alfa kładzie resztę na łopatkikiedyś myślałem że vectra B jest wygodna i świetnie się prowadzi
zmieniłem zdanie gdy przesiadłem się do Alfy
Co z tym spotem? 14.00, czy 18.00?
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 09:55 ----------
dobra, ja podjadę o tej 14. kto będzie to będzie
Raczej też będe o 14-stej bo już tak zaplanowałem sobie dzień.
Autor pomysłu spotkania na godzinę 14.00 sam nie przyjechał i nie poinformował o nieobecności, oj nieładnie.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
No dokładnie ...
Czekaliśmy na nowego kolegę ale się nie pojawił...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Panowie przepraszam.Odbierzecie to na każdy na swój sposób. możecie mi wierzyć lub niekoniecznie. Pracowałem wczoraj i niestety musiałem zostać do 18stej chociaż założenie było ze do 12 stąd padła moja propozycja zlotu na 14stą. który zresztą zawaliłem...nie miałem możliwośći się z wami skontaktować poprzez neta.. fajnie bybyło gdybyśmy nastepnym razem wymienili się numerami. chyba juz kiedys taka propozycja padła. będzie szybciej i łatwiej jeśli coś komuś wypadnie i nie będzie pretensji, nieporozumień.. jeszcze raz najmocniej przepraszam wszystkich. idą święta,więc mam nadzieję,że mnie rozgrzeszycie
jeszcze raz przepraszam.
Ostatnio edytowane przez moristkkf ; 19-12-2011 o 12:46
Każdemu się zdarzy.
Przy okazji polecam film, to nie Alfa, ale kierowca jest dobry.
http://www.youtube.com/watch?v=rGiBJ...A57EAFDD09C86D
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf