Dzięki wielkie. Kurka wodna jest mi po drodze![]()
Dzięki wielkie. Kurka wodna jest mi po drodze![]()
Zbojkotuję tą środę, jaki ten dzień jest nie korzystny dla mnie na spoty :/
PUSSYWAGON ON TOUR...
No mi równiż do tej pory nie po drodze było ale mam nadzieje, że dzisiaj dam rade...
Apeluję zmienić dzień albo chociaż godzinę na późniejszą![]()
PUSSYWAGON ON TOUR...
Ja dziś 3 raz z rzędu nie dałem rady, jak nie choroba to coś wypadnie po drodze![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Hehe trzeba było się jakoś z dobrej strony pokazać-przynajmniej ten pierwszy raz
Mi również było miło poznać i do następnego!
Który z kolegów był wczoraj szarą 166? Mówiłeś, że mam Webasto gdzie się tym steruje?
a moje dziecko stoi w garażu i czeka na antybiotyki troszkę się tego nazbierało ale pomogły mi dwie apteki i wszystkie lekarstwa niezbędne do wyleczenia są już albo zamówione albo w drodzea wszystko zaczęło się tak niewinnie od przeziębienia (przegub wew.), a okazało się że jeszcze skręciła kostkę (pęknięta sprężyna na przodzie), profilaktycznie razem z tym wymienię poduszki oraz dodatkowo jeszcze kilka pasków i rolka co daje kurację za 1,8 k
teraz grupa lekarska w składzie Rafik, Carlos i ja musimy tylko przeprowadzić niezbędne operacje
![]()
http://www.icatronic.pl