pozdrawiam kierownika ciemnej 156 na chorzowskich blachach który jechal za mną/przede mna/ za mna w tychach ;]
pozdrawiam kierownika ciemnej 156 na chorzowskich blachach który jechal za mną/przede mna/ za mna w tychach ;]
ja pozdrawiam kierowniczke w 147 ST na ramkach widzianą dziś na Stacji Lukoil na Giszupare słówek zamienione
*
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Pozdrawiam 166, która niedawno śmigała za mną przez Ornontowice ;-)
Daczek84 też pozdrawiam
W końcu ktoś mnie pozdrowił na forum ;>
- - - Updated - - -
Daczek84 też pozdrawiam
W końcu ktoś mnie pozdrowił na forum ;>
Ja również jeszcze razKupę śmiechu było dzięki Tobie bo początkowo nie widziałam Twojej Alfy zza dystrybutora i kiedy szedłeś taki uśmiechnięty to byłam pewna, że jesteś znajomym mojego męża, a on z kolei był pewny, że to my skądś się znamy. Tylko trochę go zaniepokoiła spora radość na Twojej twarzy
No ale kiedy otworzyłeś drzwi i zobaczył logo AR na kierownicy to wszystko się wyjaśniło
Mam nadzieję, ze spot się udał, my pędziliśmy na zlot rodzinny
Do następnego!
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
a ja pozdrawiam Pana w 156 SW wczoraj na drodze w kierunku S-ec Kazimierz park
TJE - byłem z tyłu ( przez chwilę) długie poszły , awaryjki na odp
myslałem że kolega też na Sosinę jedzie na ognisko i zastanawiałem się kto to z Jędrzejowa aż tutaj zajechał
no ale jednak chyba się myliłem bo TJE na sosinę nie dojechało
Pozdrawiam dla zaparkowanego kierownika / kierowniczki srebrnej 156 przy ulicy Cieplaka w sobotę rano przy uczelni WSB w Dąbrowie Górniczej![]()
Pozdrawiam żółtą (?) 145/146 (widziałem tylko przód jadąc motocyklem) jadącą na ledach dziennych - dzisiaj na syberce około 9-tej rano