Pozdro dla właściciela czerwonej 156 spotkanej w sobotę na drodze nr 966 Kraków- Gdów.
Tuz przed nami był śmiertelny wypadek. Dostwaczak i osobówka na czołówkęZ tego wszystkiego tylko zapytałem jak ten wypadek objechać.
Pozdro dla właściciela czerwonej 156 spotkanej w sobotę na drodze nr 966 Kraków- Gdów.
Tuz przed nami był śmiertelny wypadek. Dostwaczak i osobówka na czołówkęZ tego wszystkiego tylko zapytałem jak ten wypadek objechać.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Pozdrawiam właściciela czarnej Giulietty z naklejką spotkanego dzisiaj na Al. Piłsudskiego w Tychach.
Pozdrowienia dla uśmiechniętej brera21- dzisiaj ok 15 w Bielsku
Alfa Romeo 164 2.0 V6 TB + Brera 2.4 JTD + Maserati Quattroporte M139
Pozdrawiam dzisiaj mijaną niebieską 156 na drodze Mikołów-Gliwice, łapki byłyI jeszcze jedną srebrną 156 na ramkach, niestety nie zobaczyłem numerów, ta sama droga, godzina ~16:20
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej gtv SO z ramkami, którą widziałem dziś po raz pierwszy na parkingu zakładowym jak wyjeżdżałem z pracy ( caterpillar sosnowiec), przyznawać się czyja![]()
pozdro dla kierownika 166 mijanej wczoraj w Psarach ok godz 15. pomrugane![]()
Pozdrowienia dla KULI-ego mijanego w sośnicy obok rozkopanej giełdy. Wyróżniał się ten Twój wiśniowy potworek w korku na tle szarego dnia![]()
Pozdrawiam czarną alfę jakąś po FL stała pierwsza na światłach na wysokości Łagiszy obrała kierunek Będzin pomrygane i machane ale pewnie nie widział.