Pozdrawiam Teddiego widzianego dzisiaj koło 10:30 na światłach koło auchanu w Legnicy! Obustronnie pomachane![]()
Pozdrawiam Teddiego widzianego dzisiaj koło 10:30 na światłach koło auchanu w Legnicy! Obustronnie pomachane![]()
Teddy zawsze odpowiada nawet jak jest widziany w sobotę z samego rana![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Witam, pozdrowienia dla czerwone AR 147 przed FL rej. DZL... złotoryja wojska polskiego, na przejsciu dla pieszych kolo jamnika, turlałem się niebieską skoda felicja (wujka) do mechanika heheheh, moja bella odpoczywała pod domem po trasie legnica złota
zapomniałem o godzinie hehe 15.40-15.50
Bucho -pewnie rafalysek. Bo ja w tym czasie w innym miejscu bylem. Kn12 rejestracja zapewne
147 powodów do zadowolenia
wczoraj około 12:00 pozdrowionka obustronne z srebrną Ar 159 oramkowana na tablicach DLU przy ul. Hutniczej, a także widziana oramkowana tablice OP ciemna AR 156 zaparkowana pod polo na ustroniu w Lubinie.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Pozdrawiam ar 159 sedan w ładnym odcieniu siwym widzianej wczoraj we wroclawiu na ulicy slicznej przy sawana gyrosrej: DOA 399**
![]()
Pozdrowienia dla właściciela 156 widzianej wczoraj w legnicy z którym nie mogłem pogonić od piłsudskiego do skrzyżowania z jaworzyńską![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 156 na ramkach z X w nr rejestracyjnym widzianego dzisiaj ok 8 na Hallera.