Michał ja wezmę laptopa i Pawłowy kabelek, który muszę mu wreszcie oddać. Do zobaczenia o 16 nad zalewem.
Michał ja wezmę laptopa i Pawłowy kabelek, który muszę mu wreszcie oddać. Do zobaczenia o 16 nad zalewem.
Spot grill'owy Świdnica | niedziela 1 lipca godz. 16.00 | Parking nad zalewem Witoszówka
Zapraszamy wszystkich chętnych na spot grill'owy, którego docelowym miejscem będzie zapora wodna w Lubachowie.
Spotykamy się o godzinie 16 na parkingu NAD ZALEWEM - ul. Polna Droga a następnie ruszamy do Lubachowa. Grilla zabieram ze sobą, jedzenie we własnym zakresie.
Zapraszamy wszystkich odważnych
Lista
1. buksal
2. flatbeet
3. Keyhi
4. siwu5
5. Majkel™
6. YaSIu (raczej nie będzie:/)
7. Ersi
8. AjRomek9. matber1 /tylko parking/
10. Barus91
11. Jacob- /????/
12.
Teraz największą zagadką jest to czy przyjedzie GosiaW z Tomkiem /TKfoto/ GO_SIA GO_SIA!![]()
![]()
![]()
Jozofek - to że nie masz Alfy to nie znaczy że nie możesz wpaść jakimś innym może autem na samego grillaErsi i Matber1 też nie będą Alfami
![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 01-07-2012 o 13:28
Paweeeeeeł ! A mnie to już dziadu nie dopisałeś ! Wrrrrrr !
Będę z Klaudią, jej koleżanką i brata wezmę, bo chce poznać gwiazdę internetu
http://www.youtube.com/watch?v=_BuKFlONT3c&feature=plcp
Miejmy nadzieję, że i ta dzisiejsza impreza Alfaholików będzie najlepsza. Jak każda...![]()
![]()
- - - Updated - - -
GOOOOOOOOSIA ! GOOOOOOOOOOSIA ! GOOOOOOOOOOOOOOSIA !
- - - Updated - - -
Flatbeet ma zajebiste sutki
http://www.youtube.com/watch?v=bSqh1m2gRPU&feature=plcp
Dziś to jestem na kacu więc nie przygwiazdorze![]()
![]()
![]()
Odwiedziłem tamę trzykrotnie, niestety żadnej Alfy nie spotkałemJeździłem szukałem, ale nie znalazłem Was... Po zrobieniu ponad 100km i wymyślaniu gdzie możecie być poddałem się i wróciłem do domu... Szkoda bo nie wiem kiedy znów będę w Polsce
![]()
Alfę kupujesz sercem, nie głową
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i okazję do poznania nowych kolegów i koleżanek, frekwencja dopisała całkiem dobrze - 8 Alf to wynik który musi cieszyć, do zobaczenia na następnym zlocieI oczywiście wrzućcie zdjęcia
![]()
Ze Świdnicy wyruszyliśmy o 16.40, koło 17 byliśmy na miejscu a całe spotkanie zakończyliśmy kolo 19.30Byliśmy pod tamą na dole a nie na koronie, z korony było nas widać w dole. Szkoda że na siebie nie trafiliśmy Rafał :/
Niestety z przyczyn niezależnych się nie udałobardzo żałuję i czekam na następne spotkanie
![]()