ten filmik był dzisiaj w "strzał adrenaliny" na TVN Turbo...![]()
ten filmik był dzisiaj w "strzał adrenaliny" na TVN Turbo...![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
heh a ja trafiłem na niego w Internecie przypadkowo na Youtube.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Kto będzie w niedziele?
Ja chętnie podjadę. Proszę się konkretnie wpisywać TAK lub NIE żeby potem nie wyszło że ktoś nie przyjedzie.
spalanie 7.8l/100km
no ja mogę wpaść tylko wtedy na 18:00...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
TAK, będęPanowie, a może strzelimy sobie w końcu jakąś spotową fotkę [rzy Alfach? Jeśli ktoś ma dobry aparat, to może by wziął? co Wy na to?
---------- Post added at 01:07 ---------- Previous post was at 01:06 ----------
aha, i tak jak Piket mówił...najlepiej na 18stą.
jak na 18 to też wpadne i zabiore aparat ze sobą![]()
No i świetnie. Teraz ważne żeby frakfencja dopisała![]()
No ja będę.
Przy okazji dużo słodkości życzę w te Święta
Jak ktoś zawali i nie przyjedzie to nie będzie z nim fotki i tyle. Moje pytanie nasuwa się następująco. Czy godzina 18.00 to dobra pora na robienie zdjęcia?
spalanie 7.8l/100km
no właśnie nie wiem... myślę że Konrad lepiej odpowie na to pytanieewentualnie moglibyśmy się przemieścić po zbiórce na MC np na parking do Galerii Słupsk. Tam może lepiej by wyszły
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
Aha, dzięki i wzajemniebezawaryjności również
![]()
Ostatnio edytowane przez maciekm88 ; 24-12-2011 o 13:50
No na Galerii napewno by było jaśniej i chyba wiecej miejsca zeby sie ustawić z samochodami - szczególnie na dachu, ja bym był za Galeria tylko czy bedzie wjazd mozliwy?
również Wszystkiego Najlepszego![]()