Strona 65 z 168 PierwszyPierwszy ... 15555657585960616263646566676869707172737475115165 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 1678

Temat: Zakup Alfy Romeo GT

Użytkownik Znawca Avatar opozycjonista
    Auto
    Kotek XE

Domyślnie

zapytaj najpierw pana sprzedawcę dlaczego na tylnych błotnikach nie ma znaczków Bertone
    czy ktoś je zdjął bo miał taki kaprys czy też zaginęły u lakiernika?

nikt w Belgii nie sprzedałby auta z takim przebiegiem w cenie pozwalającej na zarobek polakowi + państwu polskiemu (akcyza)
    gdyby nie wymagało jakiejś kosztownej naprawy, jakiej - nie wiem, do sprawdzenia

później zapytaj pana co ma na myśli pisząc Recaro i czy jak nie ma Recaro to opuści ze 3 tysia
    bo nie ma ale to nic złego - żadne GT nie miało

kolejnego tysiaka niech pan opuści jak już dowie się że przednia szyba nie jest ogrzewana (chyba że nadmuchem z kratki )
    poduszki boczne tylne - też mocno dyskusyjne, GT ma oprócz kierownica/deska dwie boczne w fotelach przednich i dwie kurtyny przez całą długość kabiny

auta to nie dyskwalifikuje, sam wolę uszkodzone/naprawione z małym przebiegiem niż z przebiegiem 3x większym i styranym lakierem ale
    fabrycznym

wyposażenie - sam musisz ocenić czego potrzebujesz, nie ma parktronika co przy fatalnej widoczności do tyłu nie jest fajne, ksenonów, sterowania radiem z kiery i głośników Bose
    (to akurat by mi nie przeszkadzało), nie widać czy ma grzane siedzenia (pewnie nie bo w ogłoszeniu ani słowa), ramki tablic spokojnie bym wymienił na zaślepkę gniazda haka holowniczego
    w przednim zderzaku
    ...

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    szukam 159 automata

Domyślnie

dzięki, część się pokrywa z moimi spostrzeżeniami ale o znaczkach nie pomyślałem... generalnie z tego co udało mi się ustalić sprzedający jest na tym forum i czasem wrzuca różne ogłoszenia... czemu nie wrzucił tej alfy ?

Użytkownik Świeżak Avatar brute4c
    Mieszka w
    Wrocław / Nowa Ruda
    Auto
    GT 1.8 Twin Spark

Domyślnie

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-wersja-specjalna-sliczna-ID6yf8Zz.html

Tą ktoś oglądał? Brakuje znaczka GT z tyłu, ale nie wiem czy ta niby specjalna wersja tak nie miała. Generalnie wygląda jak black line, ale podobno występowała na koniec produkcji wersja QV. Tutaj coś o tym pisali: forum.alfaholicy.org/kupic_nie_kupic_auta_z_ogloszen/87862-alfa_romeo_gt_q2_a_qv_.html Tylko skoro to 2009, to chyba powinna mieć już 170km? No i plastiki coś się podejrzanie świecą, po cholerę ktoś to tak nabłyszcza?

Najbardziej mnie niepokoi, że to koło Olkusza,a o ile dobrze pamiętam z tego co przeczytałem na forum, to tam się Alfy nie kupuje.
    Ostatnio edytowane przez brute4c ; 25-02-2016 o 23:48

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

a ktory to ?

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    szukam 159 automata

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    a ktory to ?
    łatwo znaleźć

Użytkownik Znawca Avatar opozycjonista
    Auto
    Kotek XE

Domyślnie

Cytat Napisał brute4c Zobacz post
    otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-wersja-specjalna-sliczna-ID6yf8Zz.html

Tą ktoś oglądał? Brakuje znaczka GT z tyłu, ale nie wiem czy ta niby specjalna wersja tak nie miała. Generalnie wygląda jak black line, ale podobno występowała na koniec produkcji wersja QV. Tutaj coś o tym pisali: forum.alfaholicy.org/kupic_nie_kupic_auta_z_ogloszen/87862-alfa_romeo_gt_q2_a_qv_.html Tylko skoro to 2009, to chyba powinna mieć już 170km? No i plastiki coś się podejrzanie świecą, po cholerę ktoś to tak nabłyszcza?

Najbardziej mnie niepokoi, że to koło Olkusza,a o ile dobrze pamiętam z tego co przeczytałem na forum, to tam się Alfy nie kupuje.
    znaczek powinien być
    mam nawet w domu prospekt GT QV z rynku niemieckiego, 29900 euro w JTD
    150KM powinno być, nie ma takiej zależności że od 2009 to 170KM

nie widzę nadmiernego błysku na plastikach
    ...

Użytkownik Świeżak Avatar brute4c
    Mieszka w
    Wrocław / Nowa Ruda
    Auto
    GT 1.8 Twin Spark

Domyślnie

img38.otomoto.pl/images_otomotopl/826677965_7_1080x720_wersja-specjalna-sliczna-_rev012.jpg

Zwykle wszystkie wnętrza są matowe, tu wygląda jakby jednak czymś było przejechane. Może to złudzenie. Więc rozumiem, że mogła być bita z tyłu? Jakieś jeszcze zastrzeżenia? Jak z ceną? Najdroższa na aledrogo, ale z drugiej strony najmłodsza. Takie roczniki to widziałem na mobile.de za taką samą sumę, ale w euro.

Auto
    Brak

Domyślnie

http://allegro.pl/show_item.php?item...051#5d33c85c4b

Ktoś może powiedzieć o nich coś więcej? 2 lata różnicy a cena praktycznie ta sama?
    http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#5d33c85c4b
    Ostatnio edytowane przez cornishon69 ; 26-02-2016 o 00:33 Powód: popsułem linki

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał opozycjonista Zobacz post
    auta to nie dyskwalifikuje, sam wolę uszkodzone/naprawione z małym przebiegiem niż z przebiegiem 3x większym i styranym lakierem ale
    fabrycznym
    Po moim ''krotkim i marnym'' doswiadczeniu - sam nie wiem co myslec, kupilem swojego GT z 2006 od alfaholika - z 269k przebiegu, domyslam sie, ze za rok jak dobije juz do 300k ( aktualnie 283 ) - to sprzedaz bedzie graniczyla z cudem, a sam wlozylem juz w GTka grubo ponad 7k przez pol roku :x ( czego nie zaluje, bo jakosc jazdy jest nie do opisania <3 ) - a jeszcze czeka mnie lakierka i wymiana amorow przed wakacjami. Najbardziej sie boje jednak, ze padnie turbina, wtedy to juz RIP - ceny sa masakryczne jakby miala mniejszy przebieg to moze i bym sie nie martwil, ze niedlugo cos jeszcze bedzie padac ale mam nadzieje, ze narazie skoncza sie wydatki

Użytkownik Znawca Avatar pafka
    Mieszka w
    Jaworzyna Śląska
    Auto
    Alfa GT

Domyślnie

Cytat Napisał zthree Zobacz post
    Po moim ''krotkim i marnym'' doswiadczeniu - sam nie wiem co myslec, kupilem swojego GT z 2006 od alfaholika - z 269k przebiegu, domyslam sie, ze za rok jak dobije juz do 300k ( aktualnie 283 ) - to sprzedaz bedzie graniczyla z cudem, a sam wlozylem juz w GTka grubo ponad 7k przez pol roku :x ( czego nie zaluje, bo jakosc jazdy jest nie do opisania <3 ) - a jeszcze czeka mnie lakierka i wymiana amorow przed wakacjami. Najbardziej sie boje jednak, ze padnie turbina, wtedy to juz RIP - ceny sa masakryczne jakby miala mniejszy przebieg to moze i bym sie nie martwil, ze niedlugo cos jeszcze bedzie padac ale mam nadzieje, ze narazie skoncza sie wydatki
    Te silniki spokojnie robią przebiegi 400-500 tys km, więc jest spora szansa, że jeszcze ta Twoja GT długo pojeździ - pod warunkiem, że nie będzie jakiś dużych zaniedbań w obsłudze.
    Inna sprawa to sprzedaż auta z takim przebiegiem - w zasadzie jest na to tylko jeden sposób, i to dlatego w ogłoszeniach są praktycznie tylko auta z przebiegami 150-180 tys, niezależnie od tego czy auto ma 5, 10 czy 20 lat...