Rob jak najwczesniej! myślałem że ja bede ostatni bo wysyłałem dzis po południu, ale jednak nie![]()
Rob jak najwczesniej! myślałem że ja bede ostatni bo wysyłałem dzis po południu, ale jednak nie![]()
Jak długo trzeba czekać na zawieszki? Już się nie mogę doczekać![]()
Ja już zapomniałem, że je w ogóle zamawiałem
Ale spoko że już się ruszyło...
No właśnie jestem w trakcie kompletowania zamówienia bo trzeba będzie tak jak i w poprzedniej turze znaleźć wśród Was parę osób które lekko zmodyfikują swoje zamówienie tak by sie zgadzały ilości zapachów. Zapachy można zamawiać tylko co 30 lub 50 szt. czyli np nie można zamówić sobie 53 Alpen Fresh tylko 50.. aktualnie jestem na etapie ustalania z producentem czy zaproponowane przeze mnie ilości są ok. myślę że w piątek pójdzie zamówienie![]()
Ok, więc sprawa wygląda tak - musimy zmodyfikować lekko nasze zamówienie a mianowicie:
- o 6 zapachów Waniliowych mniej
- o 3 zapachy Fruits mniej
A wymieniać można tylko na Alpen Fresh lub Lemon
Czyli jeśli ktoś brał Wanilię lub Friuts i byłby skłonny to wymienić na Alpen Fresh lub Lemon to byłoby by super!![]()
niestety Ty bocian masz 4x lemon i 2x new car czyli nic to nam nie dajeale dzięki za dobre chęci
też uważam że to już takie pierdoły ale wieesz.. jak mus to mus. przez weekend spokojnie się to zmodyfikuje i w poniedziałek pójdzie zamówienie
![]()
no dalej dalej koledzy i koleżanki, są jacyś chętni na lekką modyfikację swojego zamówienia? bo w poniedziałek chcę złożyć zamówienie
Sprawa wygląda tak - musimy zmodyfikować lekko nasze zamówienie a mianowicie:
- o 6 zapachów Waniliowych mniej
- o 3 zapachy Fruits mniej
A wymieniać można tylko na Alpen Fresh lub Lemon
Czyli jeśli ktoś brał Wanilię lub Friuts i byłby skłonny to wymienić na Alpen Fresh lub Lemon to byłoby by super!