Jez to i ja Ci podziekuje za machanke na ulubionym odcinku mogilskie-grzegorzeckie gdzie najtwardsi cisna lewym skrajnymto bylo miesiac temu
![]()
Jez to i ja Ci podziekuje za machanke na ulubionym odcinku mogilskie-grzegorzeckie gdzie najtwardsi cisna lewym skrajnymto bylo miesiac temu
![]()
nie pamietam tak szczerze mowiac
btw kobierzynska czerwona 147 z koncowka rejestracji NS. nie wiem czy w ogole kolega/kolezanka mnie widziala/ly ;P
pozdrawiam zamysloną panią w białej giulietcie widziana dzis w wieliczce koło sdh kinga, mrugałem mechałem ale bez oddzewu![]()
Pozdrawiam Kierownika srebrnej 156 wczoraj koło 16 w jastrzebiu. akurat wracałem ze zdanego egzaminu na b+e i jakos pozno sie kapnolem
pozdrawiam czerwoną oramkowaną 147 FL (SK...) widzianą wczoraj po 22 pod Fiatem![]()
pozdro dla Wiedzmaka który ustrzelił mnie na Dtś-ce i chciał podskoczyć mojej belli swoją firmowa konserwą SC na gazie![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdro dla kolegi w 147 1.9 JTDm na blachach SM , dzisiaj rano w Siemianowicach - trochę żeśmy na czerwonym przelecieli, a ja szczególnie![]()
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW FL JTD zaparkowanej na początku Cieszyńskiej ok. 12, ja akurat szedłem na nogach na zajęcia :p
I jak wyjeżdżałeś to musiałeś mijać moją 156, bo też stoi na tej ulicy![]()