Dotarły wahacze górne i łączniki stabilizatora przód (testowe)![]()
Dotarły wahacze górne i łączniki stabilizatora przód (testowe)![]()
Co prawda nie dzisiaj a wczoraj
Wywalenie koncowej puchy i wspawanie końcówki ultera N1-27L nawiasem mówiac świetnie pasuje do zderzaka
Robione przy okazji w trasie w Kadex Czestochowa polecam ich z czystym sumieniem
Wysłane z mojego LG VU za pomoca kciuków
wymieniłem dzisiaj w mojej 166 2,4 jtd wszystkie rolki paska klinowego, napinacz /cholernie drogi/, pasek, koło jednokierunkowe, olej valvoline, filtry, gumy stabilizatora tył, mechanizm lewej szyby, naprawiłem centralny i mocowanie postojówki z przodu.
od poniedziałku będzie nowy rozrząd i oliwa w skrzyni. trochę to kosztuje... eh.
Nic nie zrobiłem bo stoję na pauzie u królowej Elżbiety.
Mogę tylko sobie pomyśleć o mojej Belli![]()
Nowa chlodnica i komplet irydowych Denso. Masakra z dojściem do świec w tylnej glowicy.
Dokładnie odkurzona i poprzecierana![]()
Wymienione filtr powietrza, kabinowy i wreszcie szarpnąłem się na podłogę/osłonę silnika. Stara była już tak poprzecierana, że trzymała się na łańcuszkach z trytków, a w ostatniej fazie na drucie... wstyd się przyznawać, heh.
założyłem nowe xenony!!!! z nowy żarnikami ...!!!nie mogę doczekać sie wieczora chyba nareszcie będę coś widział w nocy podczas jazdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. To nagłe jej wytracenie jest niebezpieczne.
No moja dostała nowy zderzak ze spryskami, oczywiście w tym zbiorniczek, przewody, nowe pompki, do tego nowy błotnik, dokładki zderzaków ze sport packu, jutro jeszcze dostanie polerkę lakieeru i dolną osłonę silnika. A przed wczoraj nowe zawieszenie: górne wahacze, łączniki stabilizatora, drążek kierowniczy, linki ręcznego, i tulejki z tyłu![]()