Warstwa fabryczna to od 100 do 200 mikronów zazwyczaj. Może dali grubej, może ktoś odświeżał lakier.
Jeżeli przemalowywali to 1 warstwą, a to było by mega dziwne.
Warstwa fabryczna to od 100 do 200 mikronów zazwyczaj. Może dali grubej, może ktoś odświeżał lakier.
Jeżeli przemalowywali to 1 warstwą, a to było by mega dziwne.
Ostatnio edytowane przez meiss ; 25-04-2014 o 20:08
Moim zdaniem tak. Dla rozjaśnienia to kartka papieru ma ok 160 mikronów, więc to nie tak, że 200 mikronów oznacza hektolitry szpachli![]()
Ostatnio edytowane przez cmatix ; 26-04-2014 o 08:20
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Mówię poważnie. Człowieku jak auto wygląda dobrze to co mu nawet jedna czy dwie małe stłuczki szkodzą? Jak jest dobrze naprawione to ja nie widzę żadnego problemu.
Z tego co Ty opisałeś auto po prostu ktoś miał zachciankę odświeżyć sobie lakier. A może pokrył jakąś nano-cośtam-magiczną-powłoką?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
w 159 jest bardzo miękki lakier, i sam ja malowałem już 2 elementy, i szykują się kolejne, jakieś drobne odpryski, wypiaskowania itd...
Murgal, a później przyjedzie ją kupić "allegrowicz" i powie, że po konkretnym dzwonie, bo wszystko lakierowane![]()