aha ok to może dlatego
Moja z 2017
aha ok to może dlatego
Moja z 2017
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
No napewno. Ale przed wydaniem auta mi obiecywali że wszystkie aktualizacje wgrane... A teraz wyszło [emoji6] generalnie nie to auto po aktualizacjach [emoji16]jakoś lepiej się zbiera i lepiej biegi zmienia.
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka
A działa wam radio dab? U mnie (we Wrocławiu) pokazuje że brak stacji... Nic nie znajduje.
P. S.. Można samemu zaktualizować infotaiment?
działa, przełączasz się na DAB i masz ileśtam stacji Polskiego Radia, do tego ileśtam stacji łapię z Czech. Jest gdzieś w menu opcja odświeżenia listy stacji DAB
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
A u mnie coś takiego:
Carserwis w Warszawie mnie olał , ustalili wizytę za dwa tygodnie !
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Aa fakt. Jak dałem liste stacji to pokazuje [emoji6]
To wygaszacz ekranu. Chroni przed wypalaniem pikseli i oszczędza paliwo
- - - Updated - - -
Z tym update to nie wiem jak jest ale tego "ekranu" się raczej nie updatuje. Chyba że update infotainmentu. Ja mam "stary" środkowy ekran z 2017 i nie da się go zupdatować. Nie żeby update coś wnosił oprócz zmian stylistycznych i wskaźnika poziomu oleju ale smuteczek zostaje![]()
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
AR odpisało na moje zgłoszenie:
Szanowny Panie. Otrzymane Pańskie zgłoszenie przesłaliśmy na ręce Rzecznika Klienta dealera CARSERWIS w Warszawie celem podjęcia działań pozwalających na wyjaśnienie i załatwienie sprawy zgodnie z posiadanymi kompetencjami przy udziale Wsparcia Technicznego FCA Poland S.A. Proszę oczekiwać na kontakt z ww serwisu..
poczekamy zobaczymy...
ciekawe co nie działa...