Chyba chłopcy zapomnieliście o jednej zasadniczej rzeczy. Dziś jest wszystko zamknięte, w tym i MC'Donald. Na parkingi szlabany są opuszczone i zablokowane. Wjazd na Galerię Słupsk i Galerię Podkowa jest zamknięty. Oj chyba spotkanko za tydzień.
Chyba chłopcy zapomnieliście o jednej zasadniczej rzeczy. Dziś jest wszystko zamknięte, w tym i MC'Donald. Na parkingi szlabany są opuszczone i zablokowane. Wjazd na Galerię Słupsk i Galerię Podkowa jest zamknięty. Oj chyba spotkanko za tydzień.
Ostatnio edytowane przez motofan ; 25-12-2011 o 15:50 Powód: Update
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
nie koniecznie musimy siedzieć w McDonaldzie, pogadać chwile przed i potem ruszyć pod Ratusz zrobić zdjęcie o ile chcemy wysyłać do kalendarza w tym miesiącu
Tylko pytanie na ile dobrze wyjdzie zdjęcie przed ratuszem. Można od razu spotkać się pod ratuszem.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
jedyny kłopot może być z idealnym odwzorowaniem kolorów ale to wszedzie niezaleznie od miejsca w nocy jest kłopot, ja bezpośrednio pod ratusz raczej nie dam rady bo nie mam transportu i licze raczej na miejsce u kogoś w aucie
kjanicki podjade po Ciebie, przed 18-sta bede na szelu. Cholernie sie nudze.
tak jak bylo mówione...18 na MCdonald's, później przejazd na Ratusz
w sumie chyba lepiej 18 mc bo jak ktos nie czyta forum teraz a bedzie szukał
ja bede 17:50 jak co
nie tylko Ty się nudzisz TIOcały dzień sam siedzę w domu...o 18 na spot, o 22 po żonę do Ustki około 23 do Kępna...jakieś 450km
---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 16:23 ----------
Piket tez będzie?
---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 16:24 ----------
Ja się spóźnię-muszę już teraz jechać po żonę. podjadę odrazu na ratusz
Życze Wam wszystkim Wesołych Świat i szczesliwego Nowego roku!mam nadzieje ze spotkanie wam sie udało,chetnie bym przyjechała jak bym była w słupsku,ale nastepnym razem podjadę.pozdrawiam wszystkich.