Pozdro dla kierownika/kierowniczki czernej 159 DLB widzianej przed 10 naprzeciw biedronki w gryfowie. Wychodzilem a ty jechales w kierunku jeleniej. Potem kolo 15 w lesnej pomachane odmachane 147 DLB niebieska
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Pozdrawiam wszystkie alfy w Karpaczu dziś - ładna 159 q4 2.4 jtdm na DJ stała za bramkami na KOT - ładna sztunia.
No i pozdrawiam kolegę z czerwonej 156 sedan z lotką zendera na klapie - DDZ na ramkach D:
Lekki wstyd, żeby tak auto pod górkę przydusić i zgasić![]()
147 powodów do zadowolenia
A dziękuję. Q4 pozdrawia z Karpacza. Drift się podobał?
Pewnie - niezmiennie od wielu wielu lat![]()
Szkoda tylko, że TOP4 puścili w deszczu - wystarczyło te 15 minut poczekać ... a wszyscy skończyliby w równych szansach.
147 powodów do zadowolenia
A ja pierwszy raz byłem. Mój przyjaciel to organizuje i chociaż jego 600 konnego nissana skyline już zdążyłem pomęczyć na placu, to na zawody jakoś nigdy nie było okazji, dopiero dzisiaj się wybrałem. Jest moc
A za miesiąc Spa F1 grand prix. Woooohooo! Będę kibicował mojemu czarnemu Jankowi![]()
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czerwonej 159 SW, blachy DWR widzianej dziś na A4 na wysokości bramek w Gliwicach.
Zauważyłem Cie w ostatniej chwili, jak wjeżdżałeś na A4;-)
Pozdro dla mijanej dzisiaj 9 SW. Jadącej Pełczyńską i skręcającą w Tymiankową. Mrugnąłem długimi.
![]()
Pozdrowienia dla kolegi lub koleżanki ;-)