Ekipa co się dzieje, kiedy spot?![]()
Ekipa co się dzieje, kiedy spot?![]()
Apropo wyjazdu do Toskani to czy już coś wiadomo kiedy, ile osób i za ile
Wyjazd do toskanii bedzie w przyszym roku ale tematem zaczniemy sie ostro interesowac kolo listopada, wtedy zrobimy jakies spotkanie osob zainteresowanych i wszytsko ogarniemy, byle sie chetni nie wykruszyli ci co sie do tej pory zdeklarowali![]()
No trzeba coś Pany zorganizować - teraz moja kolej i chciałem wymyślić coś w stylu ostatniego spotkania. Niestety ze względu na mój "fach" czasu nie mam nawet odkurzyć auta... Ale coś na szybko można byłoby wymodzić - zlot a'la ognisko/grill przerzuciłoby się najwyżej na późniejszy terminPropozycje?
![]()
Jest gdzies w waszej okolicy tor kartingowy?Nie wypada sie scigac alfamiZ okolic Namyslowa w zasadzie jestem tylko ja ale mamy dosc fajny lokal- kregielnia bilard dobrze zaopatrzony bar, moge popytac ile wynajecie itd, ew jakis wypad nad wode, grill np anpol w starym olesnie. Teraz zapewnie kazdy ma jakies wyjazdy ale pod koniec wakacji....
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
To że jesteś z Namysłowa nie gra roliZ Bartkiem mieliśmy takie założenie że co miesiąc spot gościnie u kogoś innego i nie musi być to żaden grill przecież wstarczy rezerwacja w jakiejś ciekawej knajpie/kręgielni ( w Namysłowie macie super kręgielnie rezerwowałem tam kilka razy tor,wychodzą śmieszne pieniądze)Na takim jednym torze można grać w4-5 osoby. Więc ilość torów by też trzeba ogarnąć względem ilości uczestników.I akurat kręgielnia to fajny pomysł bo się nie siedzi i nie je tylko jakoś aktywnie spędza czas.
Niestety mnie i Beaty nie ma do 25 lipca jedziemy urlopować ale w sierpniu jesteśmy otwarci na propozycje ;D
U mnie tez ciezko z czasem do konca miesiaca, ale jak pisalem wczesniej blizej konca wakacjii powinno byc luźniej z czasem wtedy sie cos ogarnie![]()
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
U mnie też - lecz ze względów zawodowych, a nie urlopowychW każdym razie na szybko możemy coś zorganizować jak będą chętni
![]()
Panowie, może trochę nie w temacie spota ale mocno dotyczącym okolicy, bo z tego co kojarzę ostatnio jakiś spot miał miejsce w Byczynie ;-)
Jako, że osoby o rejestracjach EWE/EWI/ESI/EL przejeżdżające przez Byczynę następującym skrzyżowaniem notorycznie wymuszają pierwszeństwo, chcę w dobrej wierze przestrzec klubowiczów z tych stron, że na tej drodze należy w miejscu zaznaczonym na zdjęciu czerwoną linią upewnić się o możliwości wjazdu na skrzyżowanie, ponieważ na tym skrzyżowaniu ta właśnie droga USTĘPUJE PIERWSZEŃSTWA WSZYSTKIM pozostałym (tak, tej z prawej strony też - reguła prawej ręki).
Kierowcy przecinają te skrzyżowanie ze znacznymi prędkościami zatrzymując się dopiero za pasami przed drogą główną, nie myśląc o tym, że osoby jadące z drogi głównej od dołu (od Byczyny), oraz od góry (od Roszkowic/Praszki) w prawo również mają pierwszeństwo.
Dlaczego to piszę? Ano dlatego, że mieszkam na drodze będącej po prawej stronie i notorycznie kierowcy o ww. rejestracjach jadący od strony Łubnic wymuszają tam pierwszeństwo
A dlaczego piszę tutaj? Bo ostatnio zrobiła to 166 na klubowych ramkach z waszą rejestracjąDlatego proszę o doedukowanie siebie, znajomych i rodziny, aby stwarzać mniej zagrożeń na drodze i respektować przepisy r.d. Pozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez JAC0 ; 01-08-2016 o 15:15
Jakiś spocik na koniec wakacji?
Paweł na lawecie, ale jak reszta?![]()