Serwus dla srebrnej 159 KR...MY, oramkowanej, mijanej prawie codziennie po 16 na Zamoyskiego
Serwus dla srebrnej 159 KR...MY, oramkowanej, mijanej prawie codziennie po 16 na Zamoyskiego
który cwaniak leciał ze mną dzisiaj przed 7 na niepolomice ?![]()
Pozdrawiam kierowcę czerwonej Giuletty, rejestracja SO
Mam też dość nietypową sprawę - gdyby ktoś widział na sprzedaż nakładki na pedały i końcówkę wydechu do 159 od Misia, w Krakowie, bądź okolicach, od sprzedawcy, który nie wie, skąd one są, to proszę go lać w mordę - wczoraj takie skradziono mi z samochodu...
Nakładki ze środka czy czekały na zamontowanie w bagażniku ? Cos jeszcze zginęło ?
Leżały w bagażniku.
Na szczęście nic bardzo wartościowego - uchwyt na telefon, ładowarka USB, cały zestaw naprawczy, jak również łopata do śniegu, ściereczki czyszczące, szczotka i 'skrobaczka' do szyb...
Najbardziej boli rozbita szyba, uszkodzona uszczelka, rysa na boku i urwana rączka do otwierania maski.
Szkody prawdopodobnie pokryje AC, ale mimo wszystko raz, że auto mi zabrano na kilka dni, a dwa, jakiś niesmak pozostał.
Ach, zapomniałbym - 2 złote z tunelu środkowego też mi zabrali.
Ostatnio edytowane przez Matteu ; 16-01-2015 o 18:58 Powód: Dodano
pewnie dla te 2 zlote sie polakomily Cygany a reszta to przuy okazji byla![]()
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej GTV KR477xx ze skrzyżowania Włoskiej i Nowosądeckiej. Mrugałem ale w słońcu pewnie niewiele było widać. Ładna sztuka!