zobaczysz za 2 tygodnie na grilu
zobaczysz za 2 tygodnie na grilu
wieecie jak ekstra wyglada na alusach i to nie sa telefony![]()
Nie wiemy bosmy nie widzielismy ;p Ale wierze na slowo![]()
pochwal sie co kupiles!!!
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
wiecie co bylem dzisiaj w Pile i bylem w wielkim szoku ile Alf dzisiaj jeździlo po miescie na kazdej krzyżówce na parkingach szok a w niedziele tak malo nas jest trzeba zrobic jakies wizytówki z zaproszeniami
te pilanie lepiej już róbcie oficjalną listę obecności bo do środy muszę wiedzieć ilu was będzie z poznania przyjedzie ok 10 osób jak narazie
hejka Michu pewnie sobie zonka twoja pomyslala o mnie co za zarlok i jaki wybredny jak jej napisalem ze moja corka lubi karkówke dobrze wysmazona tyle ze nie dodalem jej ze corka ma 5 miechow i karkowka robila by za gryzaczka hehe pozdr ja na razie jade sam a nawet jak pojedzie moja zonka to bedzie patrzec i sie slinic bo musi jeszcze troche zjechac po ciązy
buszmeno no jak to babe musisz zabrać a kto pojedzie do domu jak sie piwa nażłopiesz??
spoko zartuje sobie tez bym sie nie napił jak bym przyjechal z takim maluchem:-)
michu co ty od nas bedzie chyba standardzik slavol jest jest jeszcze w angli suchar sie zastanawia nie wiem jak jacki z gorzowa bo sie nie odzywaja truli ten co byl z nami w bydgoszczy sie nie odzywa w srode prezes do ciebie zadzwoni ok BUSZMENO ja ja slavolowi juz o wizytowkach mowilem nie raz