o kurde klubowe bikini... fajnie by było spotykać na plażach kobiety ubrane w takie cudoale wątpię że będzie wystarczająco dużo chętnych :/
Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
o kurde klubowe bikini... fajnie by było spotykać na plażach kobiety ubrane w takie cudoale wątpię że będzie wystarczająco dużo chętnych :/
wzór quadrifoglio verde jest gotowy:
http://www.ebay.pl/itm/Nipple-Cover-...item2325724471![]()
Chyba ciut za duże![]()
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
To byłby wspaniały zakup grupowy. I na prezent nadawałoby się lub do kawki porannej w pracy ...
Dla mnie super, świetny pomysł z tym zestawem kawowym.
W pewnym sensie to kubki mamy więc filiżanki do kawy mogą poczekać. I coś czuję żę mało osób by było chętnych bo zwyczajnie zakupili kubki które do kawy nadają się idealnie.
Avari ma sporo racji. Ja dodam jedynie, że żadna firma nie zrobi logo Alfa Romeo na filiżance ze względu raczej na zastrzeżony znak handlowy, więc takie fajne by nie były...
Ciągle mamy problemy z tym logo.. chciałoby się a nie można..
Czy ktoś kiedyś pytał jakiegoś przedstawiciela Alfa Romeo o możliwość wykorzystywania logo? Czy to jest w ogóle do ogarnięcia?
Ile z tym tak naprawdę zabawy? Czy ew zgoda musi być "zdobywana" dla każdego gadżetu osobno czy wystarczy raz przejść przez ich procedury?
Bo tak na logikę.. zdaje się, że jesteśmy największym polskim forum Alfa Romeo.. więc byłaby to niezła reklama dla marki.. czyli teoretycznie problemu być nie powinno..
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Podejrzewam, że raczej nie mają w tym interesu, żeby logo udostępniać bezpłatnie. Inne firmy, które wykorzystują to logo i robią oficjalne gadżety to zapewne płacą nie małe pieniądze za taką możliwość - dlatego też takie zabawki są droższe.