Pozdrowienia dla właściciela błękitnej 147 3D na blachach SK... widzianej dzisiaj na parkingu Budomatu na Kamieńskiego w Krakowie.
Bates, w jakim rejonie mieszkasz? Trzeba się będzie jakoś ustawić i zrobić zdjęcia dwóch zewnętrznie bardzo zbliżonych 164Moja też wymaga miłości sporo, ale kupiłem ją za 2.5k, więc wybaczam jej wszystko
Jeśli mieszkasz na Kościuszki to powinieneś ją widzieć kilka razy, chociażby połowę świąt stała pod tą samą kamienicą
![]()
Wtedy akurat byłem u znajomych, wiec od czasu do czasu tam bywam ale kurde nigdy tam 164 nie widziałem... Ja mieszkam na Kurdwanowie. Co do spotkania to jak najbardziej, tylko niestety dopiero w marcu, wiec jak coś to się odezwę do Ciebie na PW i gdzieś się ustawimy![]()
pozdro dla kierownika 156 SW ok godz 15:00 obok cmentarza na alejachw ostatniej chwili zauważyłem
O kurwanów, wychowałem się na Woli Duchackiej, teraz meiszkam na starym podgórzu, a na Kurdwanowie jestem regularnie. Jakbyś tankował na BP na Kamieńskiego/Wielickiej to nie zdziw się, aktualnie stoi tam mój Smigol, bo zawaliło mi olejem z pod kapy alternator i straciłem ładowanie, w okolicy weekendu jak wyzdrowieję to znowu wróci na drogi, póki co gonię Ładasaki 2107![]()
Pozdro dla kierownika czarnej 147, spotkanej dziś pod Lidlem na Lindego ok. 17:30Jak zaparkowałem, zauważyłem jak akurat odjeżdżasz.