Ostatnio edytowane przez Dawid_Zielu ; 20-08-2015 o 08:27
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Pozdrawiam Kolegę spotkanego dzisiaj na LukOilu przy Armii Krajowej
Następnym razem dłużej pogadamy, śpieszyłem się do pracy![]()
Panowie, w Zgorzelcu często widuje 156 sedan szary lakier(jak teddiego) na blachach DZL, przy lubańskiej. Ktoś z nas? Na drodze pozdrawia![]()
Pozdrawiam kierownika 159 DLB/DLW widzianego wczoraj po 19 na lubanskiej w jg. Kolega pomrygal i pomachal ja odmachalem
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
uwaga głupie pytanie. co to są ramki i jak poznajecie kto jest z forum? :p wczoraj godzina 16 warszawa ul. francuska, za mną jechało czerwone mito, w tym samym momencie z naprzeciwka granatowa 159 sw. pomachałem, ale nic nie zobaczyłem ;(
Ramki - ramka pod tablica rejestracyjna, czerwono biała z napisem ogólnopolski klub alfa romeo( znajdziesz w dziale sklep). Niektórzy już się na tyle znają że siedzą kto jaka alfa jedzie. Nieraz jedzie ktoś nie znany, albo ktoś dla którego alfa to po prostu auto, i nie zwracają uwagi na to że ktoś macha(pozdrawia) na drodze, lub później parę godzin rozmyslaja kto to mógł jechać![]()
Moje ramki są barwy Włoskiej :-)
Kto wczoraj przejeżdżał czerwoną 147fl DW na ramkach przez moją ulicę ? Łapy były pozdrawiam![]()
Pozdrawiam właściciela czarnej 166 na tablicach DPL będącej w Niechorzu, machałem kilka razy lecz nie zauważone![]()