Klocki, tarcze, wahacz, płyn hamulcowy, linki ręcznego, olej z filtrem.
Uff...
Mam nadzieje ze na zlocie będzie grzeczna![]()
Klocki, tarcze, wahacz, płyn hamulcowy, linki ręcznego, olej z filtrem.
Uff...
Mam nadzieje ze na zlocie będzie grzeczna![]()
przód wahacze góra dół,tył dolne,końcówki drążków,poduchy amorów,łaczniki stab przód tył,prawie 6tyś ale znowu dobrze jedzie i nie trzeszczy![]()
Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS
W środku odkurzone, tapicerka/deska wyczyszczona za pomocą Interior APC (fajny zapach) + na plastiki i deskę PoorBoys Natural Look
To tak w ramach czwartkowej wyprawy do Chorwacji co by się przyjemnie jechało
Robota tak fajnie szła, że Yariska żony też odkurzona![]()
@ Mój ALF
zamówiłem komplet oryginalnych węży i chłodnicę od wspomagania kierownicy... prawie 9 stów... yhh
Ostatnio edytowane przez pawciu87 ; 11-08-2013 o 12:24
U mnie było grubo.
-Sprzęgło + koło dwumasowe Valeo od silnika 2.4 JTD
-3 wahacze z przodu TRW (jeden był wcześniej wymieniony).
-2 gumy na przegubach
-2 łączniki stabilizatora z tyłu
-komplet śrub TRW do zawieszenia z tyłu
I do tego lekka gleba:
-4 amortyzatory Bilstein B4 z odbojami
-4 sprężyny Eibach -30mm
Wiem, że taki zestaw nie jest polecany i podobno szybko zużywa amortyzatory, ale musiałem sam się przekonać.
Po tym remoncie już wiem, że Alfy nie sprzedam póki mi się ona nie rozsypie.
Witam!Wczoraj wymieniłem w swojej 159 dolny lewy wachacz (miał spory luz) bo coś pukało,miałem nadzieję że to załatwi sprawę ale nadal puka,troche mniej bo nowy wachacz ale jednak.Co to może być,górny sztywny,łącznik sztywny,opadły mi ręce
- - - Updated - - -
Witam!Wczoraj wymieniłem w swojej 159 dolny lewy wachacz (miał spory luz) bo coś pukało,miałem nadzieję że to załatwi sprawę ale nadal puka,troche mniej bo nowy wachacz ale jednak.Co to może być,górny sztywny,łącznik sztywny,opadły mi ręce
Skromnie, tylko świece wymienione - jedna była uwalona. Wsadzone Duratermy, zobaczymy ile są warte![]()
Zregenerowane turbo...żeby oddychać było jej lżej![]()
Zamontowany BOX na dachu ... pasował bez problemu na oryginalne belki AR
Wyjazd do Chorwacji za 15h![]()
@ Mój ALF
Wymiana tarcz przednich na TRW + klocki ABE.