@vickyss: jasne co godzinę stoję przy wjeździe do garażu podziemnego![]()
@vickyss: jasne co godzinę stoję przy wjeździe do garażu podziemnego![]()
Pozdrowienia dla kierowcy jasnej 156SW z ramkami z którym mijałem się przed chwilą na zabrzańskiej![]()
Pozdro dla ownera czarnej 159 (chyba SG) widzianej wczoraj w Ustroniu, jechala od Wisly, a ja do WislyNie mrugnalem bo za pozno zobaczylem
![]()
Pozdro dla koleżanki z czerwonej 147, która jechała od Tesco w Tychach i dojeżdżała do ronda koło 13:40
Mrugałem i trąbiłem ale była zapatrzona w rondo![]()
pozdro poraz drugi dla Bocianawidzany na trasie w kierunku na zawiercie
mobilki mobilki byly na Cb
duzo nie brakowalo i bym Cie dogonił Magnumka hihihi pamiętaj szybko jexdzisz to Cie wolno beda nieśli
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej przedliftowej 166, mijanej w Ustroniu dziś około 10.30.
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Kogo Alfa 156 (z numerkiem bodajże 41 na tylnej bocznej szybie) śmigała dzisiaj przez Lędziny?
Po minie sądzę, że zamknięty przejazd kolejowy dodatkowo zirytował![]()
Pozdrawiam coxa ustrzelonego wczoraj kolo 20 na Gdańskiej w Zabrzu, oraz właściciela bądź właścicielkę Alfy na tablicach SG która była zaparkowana wczoraj pod Multikinem w Zabrzu kolo 17
Wysłane z mojego HTC One S
Ostatnio edytowane przez wiedzmaak ; 10-01-2013 o 13:22