Ja juz po urlopie, wypoczety i gotowy na nowe spoty![]()
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Ja juz po urlopie, wypoczety i gotowy na nowe spoty![]()
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Panowie ja mam Propozycje spotkania się jest spocik na Atlas arenie o Nazwie Charytatywny zlot dla dzieciaków z Domu Dziecka #uśmiechdzieci od 17 do 23 można by się tam jakoś ustawić w jednym rządkuTeraz w weekend dokładnie w sobotę
Ostatnio edytowane przez Damcio4554 ; 24-08-2016 o 15:56
Ja też jestem chętny, ale dopiero jak moja alutka wróci do żywych...![]()
Oj długo już nie było spotu,aż sie mnie ostatnio Beata pytała kiedy spot czy nic nie słuchać ;D az byłem w szokuMy jesteśmy otwarci na propozycje
No to co widzimy się na zlocie wszyscy żeby było dużo osób tak to byśmy zrobili zakupy dla domu dzieckataki datek od Alfaholików
![]()
My to bardziej robimy spoty regionalne Wieluń, Byczyna, Kluczbork - wątpię żeby cała ekipa wybrała się do Łodzi chociaż na pewno cel szczytny![]()
Bardzo szczytny w końcu chodzi o małe dzieci które potrzebują pomocy z naszej strony![]()
No jak dla mnie to też za daleko mimo szczytnego celu,nie wiem czy mój mechanik w razie w by tak daleko po mnie lawetą ciągną... no więc tak to wygląda u mnie niestety.
Pasuje Wam w tą niedzielę? - miejsce do uzgodnienia, np. Byczyna albo Wieluń![]()
Nie no miałem tego już nie pisać ale widzę że temat całkowicie umarł. Na prawdę macie tak zajęte życie że nie ma czasu zadzwonić do pierwszej lepszej pizzeri czy ogarnąć jakiś parking w okolicy i skrzyknąć ludzi...;/ szkoda zapowiadało się fajnie pozdrawiam.