A ja nie dostałem. Znajomy z tego samego miasta dostał już tydzień temu. Można jakoś sprawdzić stan wysyłki ?
CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
A ja nie dostałem. Znajomy z tego samego miasta dostał już tydzień temu. Można jakoś sprawdzić stan wysyłki ?
Witam Kolegów
Takie pytanie do chłopaków zamawiających dywaniki do Alfy 159 (jeśli takie osoby były)..mam wrazenie,że dostałem dywaniki do innego modelu..na pierwszy rzut oka było
wszystko ok,wykonanie i jakość nie podlegaja żadnej dyskusji natomiast po włozeniu dywaników do auta trochę sie zdziwiłem ponieważ nie pasuje rozstaw stoperów O_o
Takie moje pytanie czy ktoś miał podobny problem?
bo nigdzie nie było napisane że rozstaw stoperów ma pasować do auta. producent nie jest w stanie określić gdzie kto ma jakie stopery aktualnie w podłodze dlatego do dywaników dodany jest komplet nowych wkrętów pasujących do stoperów w dywanikach tak by samemu sobie dobrać poprawnie rozstaw wkrętów i je wkręcić w podłogę
No i do mnie dotarły dywaniki. Fajowe ;]
Parafrazując klasyka: Jak poszła wysyłka a nie ma awizo to wiedz, że coś się dzieje![]()
Nie dalo by rade jednego dywanika pod nogi kierowcy ?!
czy można jeszcze zamówić dywaniki?
czekam z niecierpliwością![]()
Zagapiłem się i nie zdążyłem kupic tych dywaników;/ będzie jakas reaktywacja tej oferty? potrzebuję do 156 premium![]()
z początkiem sierpnia powinniśmy ruszyć z kolejną turą także proszę śledzić informacje i nie przegapić następnym razem![]()