Czyli Twój mechanik chyba jeszcze nie miał z nimi do czynienia.Mnie wymiana jednego dolnego wahacza z kobyłek zajęła jakieś 3-4 godziny, ale w myślach już urywałem jaja konstruktorowi.
Czyli Twój mechanik chyba jeszcze nie miał z nimi do czynienia.Mnie wymiana jednego dolnego wahacza z kobyłek zajęła jakieś 3-4 godziny, ale w myślach już urywałem jaja konstruktorowi.
Dlaczego uważasz że nie miał? Wg mnie przeciwnie - uporał się z tym bardzo szybko i wg mnie niedrogo.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Bo wydawało mi się, że gdyby to już kiedyś robił, znając jak upierdliwych jest kilka śrub zawołałby więcej. Ale zwracam honor.![]()
Czy w dolnych da się wymienić same gumy i smar w nich ?
Niewiele. Pewnie z 30k, ale to jest zmieniony aftermarket TRW.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Może troche z innej beczki. Jakie macie katy w swoich 159? Ja mam pochylone trochę koła na około -1,30st i tnie mi opony. Sorki nie znalazłem odpowiedzi na forum a trochę ludzi z tymi problemami jest.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak teraz wyglada sprawa z wahaczami gornymi?? co brac i od kogo i za ile?? na allegro widzialem trw w okolicach 300zl( oryginal???) i jakies wzmacniane za jakies 250.
Góra to inny wątek ale jak brać to Meyle HD po 255zł ma Tomek Chwesiuk na grupie facebookowej.
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...