Panowie fachowcy, krótka piłka: Do felgi 18 cali ET 35, upcham(że nie będzie obcierać) dystans 20mm przy obniżeniu -30?Pytam bo "wnet" zima i nie wiem czy do 18 na zimę ściągać dystanse które teraz są na aucie
![]()
Panowie fachowcy, krótka piłka: Do felgi 18 cali ET 35, upcham(że nie będzie obcierać) dystans 20mm przy obniżeniu -30?Pytam bo "wnet" zima i nie wiem czy do 18 na zimę ściągać dystanse które teraz są na aucie
![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Alces rondell ten co mialesmodel 0026? Nie pamietam jaka tam szerokosc:/ opona jeszcze nie wiem bo dopiero kupie zimowki, raczej 225/45
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Z tego co rozumiem, to zrobisz tym dystansem 20mm ET15 przy feldze 8" szerokości ? Moim zdaniem też nie wejdzie albo będzie mega mega na styk. Bo z obliczeń wychodzi mi, że będzie o 14mm felga bardziej wystawać niż u mnie (ET35, 8,5"), a z tyłu u mnie tak no na biedę dystans 6-8mm by wszedł, ale 14mm to już kapa. Spróbuj zmienić jedno koło tylnie, ale po przykręceniu opuść samochód na ziemię i wszystko będzie jasne![]()
Rial Nagaro w 19" 5x110. Mimo ,że rant to w 19" może być całkiem nieźle . Cena BDB : http://olx.pl/oferta/felgi-rial-r19-...tml#85ec0cc9fa
Nazar, fajnie, że spytałeś mnie o zdanie czy możesz użyć w ogłoszeniu o sprzedaży felg zdjęcia którego jestem autorem i na którym widnieje mój samochód...
Moge miec ladne opony od kumpla ale sa 245/45/18. Warto sie w to pchac czy szukac 235? Felgi 8,5 cala...
Alces nie napinaj się bo raz ,że zdeformowałem ,dwa ,że użyte jako któreśtam-przykładowe a nie główne, trzy- nie wyciętę z twoich ogłoszeń w których masz napisaną "regułkę" tylko wygooglowane w necie gdzie jest publiczne bo sam wkleiłeś. No i nie ma blach na fotce więc nikt nie będzie cie śledził :-P . No ale jak poprawi ci to humor to je usunę
. PS. Na forum dziennie wklejamy setki zdjęć, linków udostępnionych publicznie nawet w tym temacie bez zgody ich właścicieli
a twoje "fachowo" przerobiłem . I jaka twoja Alina jak koniczynki nie ma :-P