A włożysz srube o srednicy 14 mm w otwór o średnicy 14 mm?
a wiec ja to robie tak
szykuje wiertarke ,i wiertlo 16 mm do metalu.
Ide do monopolowego ,kupuje dwie setki balasamu lubelskiego o smaku grejfrutowym i ide do garazu
Siadam sobie na feldze i przechylam flaszeczke,biore to na dwa razy
No to do dzialania,karton pod felge(przeciez niebede brudził opiłkami dywanu)no i wierce,felga lezu zewnetrzna czescią do góry,nienaciskam dużą siłą na wiertarke,robie to delikatnie.Czasem przy 19,20 otworze cieżko mi w niego trafić ale to wina balsamu
Po wszystkim zbieram opiłki i do pojemnika,jak bedzie duzo opilków to przetopie je na felge o jakimś ciekawym wzorze
Mam nadzieje ,ze choć troche pomogłem![]()
Haha co za profesjonalny opis. Misiek pisząc opis również posiłkował się balsamem :-P Ważne ,że jasny dla otoczenia.
Sprzedałem Tomasony i kupiłem 17stki. Za 450 do renowacji. Pomaluje je i będą jak nowe. Tomasony poszły za 1300 więc mam teraz na opony do tych 17stek. Co powiecie o oponach IMPERIAL EcoSport? Na Oponeo maja bardzo dobra opinie... Pierwszy raz bym kupil nowe
http://www.oponeo.pl/dane-opony/impe...-w-xl#88443401
Dzięki misiu 7911 za manuala:-) ostatecznie zleciłem to wulkanizatorom. Z racji tego ze dzisiaj poniedziałek wyglądali tak jakby wczorajszą noc spędzili przy owym balsamie.
W związku z tym poszło im to nad wymiar sprawnie. Koła wyglądają obłędnie!!!!
pozdrawiam:-)))))))))))))))))))00
Całkiem fajnie . Wyglądają na większe niż 17" na foto.