no dobrze ,że ci te sprężyny sprzedałem....czuje się ojcem chrzestnym tego zawieszenia,,,,,jest bolid
![]()
no dobrze ,że ci te sprężyny sprzedałem....czuje się ojcem chrzestnym tego zawieszenia,,,,,jest bolid
![]()
Kurna patrzę na te foty i mu mi się ten spider podoba hehe ładnie go dopiszczasz ładnie![]()
Cieszę się że ma w sobie trochę gratow ode mnie
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Tak koledzy w sumie dzieki waszym czessciom tak wyglada i nie ma co tego ukrywac![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
SCHNNAZZI znajdź mi brere gdzieś blisko 3.2 benzine najlepiej q4 w skórce to będziemy na spoty jeździć
Nigdzie nie mogę nic konkretnego znaleźć... do krakowa pojadę oglądnąć czerwoną (zbytnio mi nie pasuje ten kolor ale zobaczymy)
Brere???? LoL ale rozrzutny jesteś
Szczerze? W naszych okolicach na próżno szukać Brery.
P.S Spider to jaki egzotyk.... ostatnio dowiedziałem się że mój jest wart 40 tysięcyludzie naprawdę nie mają pojęcia ile kosztują Alfa Romeo.....
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Brere brere...
myślałem nad 166 po FL ale ja wtedy chciałbym tylko 3.0 V6 w automacie. Fura dla mnie zajebista no ale juz troszkę lat ma...
znowu 159 juz za wiele tu śmiga a Brera to jednak tez egzotyk
Gadałem z gościem co w łańcucie ma 2 sztuki ale porażka -cała malowana... a ja poluje na 3.2 Q4
Na spidera niestety mnie jeszcze nie stać ;p
Jezeliasz czas i naprawde sppro gptowki to nie zostaje ci nic innego jak jezdzic po Polsce i ogladac.. albo prosby do kolegow z fprum o obejrzenie![]()
Mam chorobę zwaną ITALIA