No właśnie co roku słyszę, że OC drożeje i co rok płaciłem mniej.To samo mi potwierdziła kobitka, u której zawsze to załatwiam. Może i tym razem niestety się to sprawdzi.
No właśnie co roku słyszę, że OC drożeje i co rok płaciłem mniej.To samo mi potwierdziła kobitka, u której zawsze to załatwiam. Może i tym razem niestety się to sprawdzi.
Obawiam się, że tym razem niestety może być zdziwienienie roku![]()
Zdjęcia motoryzacyjne, oględziny samochodów, ubezpieczenia w PZU, pranie tapicerki.
Tel.669901601
Mi OC zdrożało z 380 do 500zł w AXA. Pełne żniżki.
Huawei P9
Pakiet OC+AC+NW w pakiecie dealerskim wyniósł mnie 1200. Ubezpieczałem w sierpniu.
Ja u siebie miałem OC+AC+NNW+ASS z zwyżką za wiek i wyszło lekko ponad 2 koła, zniżki po mojej szkodzie z AC i OC, czyli z tego co wiem po 50 % ( Spadek od szkody - 10% na OC i AC ), ubezpieczałem w kwietniu.
Za moje 3.2 w czerwcu wyszlo 1509.77zl oc ac. Wartosc pojazdu 26700zl, dodatkowe ubezpieczenie bagazu 1000zl, wariant warsztat, naprawa na oryginalnych czesciach, franszyzna 500zl, amortyzacja czesci zniesiona, koszty parkowania i holowania odpowiednio 500zl i 700zl. Nnw 12000zl.
generalnie jest drożej = Warszawa pakiet AC+OC o 300 zł więcej niż w poprzednim roku, pomimo oczywiście spadku wartości pojazdu.