I tym optymistycznym akcentem zakończmy te cierpienia![]()
![]()
I tym optymistycznym akcentem zakończmy te cierpienia![]()
![]()
Hm, po 1. mam 2.5 V6 z 99r i jakoś nie słychać tego V6 w środku .. niby mam tłumik nieoryginalny no ale sam silnik chyba powinno być słychać bez tego
nieważne, mój to i tak gruchot : ]
ja bym zrobił tak, najpierw kupił jakies tanie auto z silnikiem 3.0 V6, może być Alfa 166 żeby sprawdzić co to wogóle jest
potem dopiero iść w coś droższego .. aczkolwiek jednostki V6 to nie taka prosta sprawa, są rzadkie, więc sporo kosztują
w porównaniu do rzędowych, aczkolwiek fakt faktem na pewno te w 166 są bardzo mało awaryjne ... skoro mój jeździ a nikt
o niego zbytnio nie dbał, no to tak jak z motocyklem Honda VFR800, V4 nie do zajechania, absolutnie nie do zajechania
tak jak mówie, 166 rocznik 2000-2003 do 10.000 zł i sprawdzić co to wogóle jest, aha, tylko z prawidłowym tłumikiem czyli z tego co wiem to z takim co ma dwie rury na końcu
ogólnie mówiąc dźwięk Alfy 166 V6 3.0 na pewno jest zajebisty, zresztą w Top Gear wsadzili ten silnik do jakiegoś składaka Lancii Stratos chyba i nawet w TV było słychać piękny bulgot : ] co natychmiast pochwalił ten co to prowadzi.
Ostatnio edytowane przez marian666666 ; 03-10-2014 o 10:48