Jak przyjdą i zamontuje to zobaczymy.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
to jest nieładnie zrobione?
Jak przyjdą i zamontuje to zobaczymy.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
to jest nieładnie zrobione?
Nikt nie powiedzial że nie ładnie. Poprostu zastanawiam się czy tych łaczeń w lampie nie bedzie widać.. To czekamy na relacje po otrzymaniu + jakies foty..
Wysłane z mojego ZTE Grand S II LTE przy użyciu Tapatalka
ok zdam relacje i zobaczymy.
Mysle ze tez sie skusze jesli bedzie mozna takie zamowic ;d Czekam na wiecej zdjec![]()
Kolego, jak będziesz robił te lampy jako usługa - piszesz się też na taką opcję żeby ci własnych nie wysyłać? W sensie sam ogarniesz lampy, przerobisz i wyślesz? Byłbym chętny na takie coś, bo na moich się porobiły pajączki przez nieuwagę i chciałbym wymienić.
Wszysko bedzie zalezec od dostepności lamp...
To w takim razie jakbyś rozbił jakiś bank z lampami tylnymi do GT i miał ich w nadmiarze - zarezerwuj komplet dla mnie, oczywiście po przeróbce![]()
Ja pierdziu !.. ale robota z tymi lampami !
pięęęknie to wygląda
ciekaw jestem jaki koszt ?
Koszty będą podane po zakończeniu projektu... Ponieważ caly czas zmieniam materiały i testuje nowe, obecnie pracuje nad wypełnieniem lamp. Wykonałem dziś dwie formarki, i teraz czekam na próbki różnych materiałów ( hips, poliwenglan, pet).
Mysle ze rownie fajnie wygladaloby to w Giulietcie, myslales zeby pomajstrowac przy lampach od niej w przyszlosci?
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale