Zobaczysz na kolejnym spocie ;-)
Zobaczysz na kolejnym spocie ;-)
Do kogo bym nie napisał nikt nie robi indiglo do alfy 166, gdzie ty widziałeś żeby płacić 300 zł i jest ?
Pytanie do cuma_borek
witam wszystkich zainteresowanych spoilerami do 166 .posiadam dokladke tyl zendera + progi ,jakby ktos uzyczył lotki + frontu to oddaje caly komplet do odlewu form i zaczynam produkcje ,trzeba by bylo tylko sprawdzic jakie jest zainteresowanie bo to bedzie stanowic o kosztach ,
zainteresowanych prosze o kontakt grzegolkak@poczta.onet.pl
Może wreszcie coś się ruszy - ja jestem zainteresowany
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
ja też jestem zainteresowany
co do pakietu spoilerow to temat by ruszyl jakbym mial te dwa brakujace elementy na wzor,a samemu tworzenie ze zdjecia to kupa roboty i czasu.pozatym trzeba by bylo zrobic liste zainteresowanych zeby bylo wiadomo czy w ogole warto rozpoczynac robote zeby sie choc koszt zwrocily
temat rzeka... Juz było ze spoiler jest i się nie doczekałem.... Może szybciej jakas firma rzeżbiaca te cudne spoilery załapie i będzie coś można kupić na 166. Oczywiscie podobnego do zendera
fakt ze spoilerami jest problem, a szkoda. dlatego ja np. stwierdziłem że podkręcę swój przód trochę i mam mordkę od 159
mam tylko nadzieję że właściciele 166 i 159 się na mnie nie obrażą, bo uważam że wygląda to zacnie.
Uuuuuuuuuuuuuch cholera, daj jakies foty...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
dzisiaj coś pstryknę bo w Bydgoszczy jest mały spocik podobno i zamierzam na niego podjechać.