no więc może warto zapytać w samej firmie, tylko kogoś kto po włosku napisze ładnie, tak żeby wyglądało że pisze z Włoch
no więc może warto zapytać w samej firmie, tylko kogoś kto po włosku napisze ładnie, tak żeby wyglądało że pisze z Włoch
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
napisałem do tego włocha na fejsie, czy gmera mocno w aucie, ile kasuje i ile trwa operacja podlaczeniazobaczymy czy cokolwiek odpisze
co do ACC+, taka ciekawostka, niemcy piszą, że ACC+ pojawiło sie w cenniku dopiero od listopada, wcześniej nie było nawet jako opcja, także może nie dzialać u kazdego...
moja jest 24/10/2016 zobaczymy czy uda sie wlaczyc.
wystarczy spojżeć do wątku jaki założyłem do gromadzenia katalogów/cenników (ja już go nieaktualizuję, po kupnie temat dla mnie się skończył), tu:
http://www.forum.alfaholicy.org/giul...ywagacji_.html
pierwszy polski cennik z opcją NH3 jest z 1.12.2016.
teraz jeszcze sprawa ACC czy ACC+, bo oba to adaptacyjne tempomaty - w MESie da sie wybrać oba. Czym się różnią i jaki należy ustawić MES przy retroficie ktoś wie?
Mógłby ktoś kto ma adaptacyjny tempomat i MES, zalukać do Proxi i napisać jak ma to ustawione?
[MENTION=79678]kozak[/MENTION], nie przejmowałbym się zbytnio datą produkcji, myślę że raczej nie powinno mieć znaczenia - nie sądzę żeby reszta sprzętu nie była na to gotowa, szczególnie jeśli masz wszystkie updaty zrobione w aucie.
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 06-03-2019 o 10:26
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Trzeba ustawić acc+, niektórym auto hamuje ale już nie przyspiesza.
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
OK. Rozwiń proszę
przy ustawieniu na ACC+? próbowali ACC? Czy jest wiadome od czego to zależy - data produkcji, może jakiś upate, może jakies inne wyposażenie/brak?niektórym auto hamuje ale już nie przyspiesza
Żadnych innych szczegółów nie podają. Ustawiają acc+ wszyscy.
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
włosi pochwalili się, ze wrzucili RACE mode to Stelvio. Coś mi sie wydaje, ze to jest tak samo proste jak wrzucenie ACC, czy kamery![]()
Ciekawe czy WITECH ma opcje zeby aktywować ten guzik od QV.
jest ktos na forum kto mowi biegle po wlosku ?bo ja pisalem do nich po ang i wlosku, ale bez odzewu...