Witam wszystkich. Jestem z Kłodawy. Ja także piszę się na jakiś spocik weekendowy. Moja Alfa to czarna 2,4 S-wagon z ciemnymi szybkami. Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich. Jestem z Kłodawy. Ja także piszę się na jakiś spocik weekendowy. Moja Alfa to czarna 2,4 S-wagon z ciemnymi szybkami. Pozdrawiam wszystkich.
Tak dokładnie. Jak będe możesz wstąpić.Pozdrawiam.
Witam, więc może jakiś mały spocik w tygodniu ? Widzę sporo Alf na konińskich i nie tylko ulicach, ale jeśli chodzi o jakąś organizację spotkań w Koninie, to straszna lipa. Więc może w końcu znajdzie się kilka osób które będą chciały spotkać się, pogadać i podzielić swoimi uwagami na temat naszych włoszek. Ktoś tu napisał że wolski przesiaduje na Alfa Clubie, po pierwsze nie wolski, tylko wonski, po drugie nie przesiaduje tylko jest członkiem klubu, i jak każdy klubowicz ma prawo korzystania z forum
.
Wracając więc do tematu jestem otwarty na wasze propozycje. Pozdrawiam i czekam na zainteresowanie tematem.![]()
Witam ponownie po dluzszej nieobecnosci-byla srebrna 156sw a jest czarna 156 sedan z ciemnymi szybami-Pozdrawiam wszystkich na drogach Konina![]()
HelloJeżeli macie ochotę na spocik to może wpadnijcie na forum ostrzeszowa i ostrowa wlkp ! 3 osoby z ostrowa już są chętne na spot ! więc może wpadniecie do nas ?
Czekamy za dalszymi odpowiedziami ludzi z Ostrowa i Kalisza !
Wiadomo że im więcej osób tym lepiej![]()
Witam tez jestem nowym posiadaczem srebrnej alfy 1,9jtd.
Witam a moze by tak zorganizowac jakies spotkanka weekendowe w Konine sobota lub niedziela-kazdy chyba wygospodaruje godzine by w koncu sie poznac i pogadac o naszych Bellach. Proponuje w niedziele o 18 tej na placu przed amfiteatrem-Pozdrawiam i zapraszam
Witam Panowie !! Ja z prośba chce kupić alfke z waszej okolicy http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-usz...C15200232.html Czy może ktoś zna to auto ? Czy ktoś ma możliwość podlecieć i ja zobaczyć czy kolo stoi prosto i ogólny stan podpytać o cenę do oddania itp , mam niby dodatkowe zdjęcia uszkodzenia ale opinia kogoś była by lepszaMogę na Was liczyć ?
ah niestety za pozno przeczytalem moze nastepnym razem![]()