Może jak będzie remis wstawimy autko z trójki w tło piątki![]()
Propozycja nr 1
Propozycja nr 2
Propozycja nr 3
Propozycja nr 4
Propozycja nr 5
Może jak będzie remis wstawimy autko z trójki w tło piątki![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
To może jak będzie remis, to obydwaj autorzy zrobią "tuning" swoich projektów i wtedy już tylko między dwoma będziemy wybierać.
I proszę już po mnie nie "jeździć" chcę żeby było dobrze.![]()
Nr 3 i 5
Zagłosowałem ostatecznie na nr 5
Pozdrawiam
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
Mnie osobiście przypadła do gustu 1.
Brawa dla autora. Coś pięknego.
Красивая работа
Najlepsze są zdecydowanie 3 i 5. Zagłosowałem na 5, bo ma lepszą oprawę graficzną - karbonowe tło, pasek z włoską flagą, wyraźna nazwa forum. Aczkolwiek zamiast 8C powinno wrzucić się tu jakiegoś klasyka, bo jak powiedział któryś przedmówca 8C jest obecnie wszędzie.
Ostatnio edytowane przez Scuderia ; 17-10-2009 o 20:15
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Nasuwa mi się takie pytanie- dlaczego 'administracja' nie wstawiła fotek projektów tylko linki do klikania. Byłoby czytelniej i porównanie też łatwiejsze![]()
Nowoczesne i kolorystyczne-5!![]()
no i czarny koń nr 5 wyraźnie wyprzedza mojego faworyta nr 3 - ech co za wyścig![]()
ciekawe o ile dlugosci wygra...jeden badz drugi, zapowiada sie walka leb w leb ...![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu