nie ma nic piękniejszego niż jazda grupą, grupą alf dodam
niezapomniane przezycie .... o i wycieczka po miescie tez moglaby wchodzic w gre na kilka alf ehh rozmarzyłem sie
![]()
nie ma nic piękniejszego niż jazda grupą, grupą alf dodam
niezapomniane przezycie .... o i wycieczka po miescie tez moglaby wchodzic w gre na kilka alf ehh rozmarzyłem sie
![]()
W ilości siła! Jak zobaczyłem te poustawiane w rządku BMW na parkingu przy drodze do Chociwla to sobie pomyślałem jakby to dobrze wyglądało w wersji Romeo :wink: A przejazd przez miasto? Bajka
A może któregoś dnia... http://www.youtube.com/watch?v=vmB-YMD446o
Co do Stargardu to tam najprawdopodobniej już jest budowa więc lipa...na chociwlu wsumie niemazbytnio gdzie się poscigac jak juz o to chodzi...nio chyba że na ciutke krutszym dystansie... :mrgreen:
Krematorium...ni tam miało powstac coś do palena ludzi.... :?
Jesli chodziło by o scigane nio to co jedyne mi przychodzi n myśl w naszym rejonie to lotnisko na Chojnie.....
Pozdrawiam
no no Kubas dobrze kombinujeszNapisał KUBAS
![]()
Tak po obejżeniu tego filmiku naszła mnie jeszcze jedna mysl...
Niby niemcy niemcami a słyszałem gdzies że tez tam są niemałe zloty i nie małe tez grupy zapaleńców włoskiej marki..więc moze nasz kolega Rysiu co czesto przebywa w berlinie kuknął by co nieco popytał się a może bysmy okurat dogadali sie i natrafli z czasem na spocik Alfaholików z Berlina :mrgreen:
Nio a co do naszego spotkania nio mówie to zalezy od gustów bo jedni chcą postac pogadac ini posmigac miedzy pchołkami a inni pociskac po prostej...
wiec panowie jak myslicie co najlepszym rozwiązaniem by było?..
a nie można by było wszystkiego po trochu heheNapisał KUBAS
najważniejsze na 1 spotkaniu żeby nas było dużo a później się coś wymyśli jak już będziemy na miejscu...
A nawet i do Berlina mogę jechaćbo nie jest tak daleko i by sie przyjemnie jechalo w grupie po "autobahnie"
![]()
ze mna wpadnie na 100% jedna z GTV obecnych na chociwlu - druga postaram sie zwerbowac + jeszcze jedna 156
No dobrze dobrze, widzę że się deklarujecie itd, no ale gdzie w końcu się spotkamy i kiedy ? bo już mi się wydaje że będzie nas więcej niż "3 alfy" dużo więcej![]()
heheh tylko nie za szybko musze wyklepac swoja belle![]()
No to szybciutko szybciutko klep swoja alfunie, a mocno musi byc klepana ? czy jakas drobnostka ?