no niestety moje szanse zmalały na dziś a Wy jak??
no niestety moje szanse zmalały na dziś a Wy jak??
Ostatnio edytowane przez klimoo ; 17-11-2010 o 17:01
To jak, widzimy się o 18?![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
kurczę ja dopiero o 18.40 wróciłem wię lipka. zoragnizujmy co z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem zeby wszystkim spasowalo.
Widze ze temat sie urwal, ale to nic bo ja mam pomysl tylko powiedzcie co myslicie o takim wypadzie.
Plan wyglada nastepujaco na dzien 27,11,2010
Spotkanie pod MAX-em lub w innym miejscu,
Godzina do ustalenia.
Moze pojechali bysmy na krakow ekipapojezdzic troszke po kraku Wloszkami.
A kiedy przyjdzie odpowiednia godzina pojsc na imprezkew Kraku
![]()
I nadranem powrot do domku.
Moze dogadam sie z ekipa z kraka to dolacza sie do nas lub my.
Co wy na taki wypad??
Jezeli sa jakies inne pomysly lub jakies dodatkowe atrakcje prosze pisac.
Pozdrawiam
Witam wszystkich z Chrzanowa i okolic niedawno zakupiłem sobie Alfusie na razie muszę załatwić wszystkie papierkowe roboty z nią rejestracja itd. i wyjadę na nasze ładne drogi tak wiec może gdzieś się będziemy mijać po drodze,i jak będzie można to z chęcią do Was dołączę i będę spotykał w miarę możliwości.
Pozdrawiam.
Witam bardzo miło jest usłyszeć kogoś z Chrzanowa bo jest naprawdę ciężko o kontak z ludzmi z naszych okolic. Może w tym tygodniu zorganizujemy jakiegoś spocika ?? co wy na to ??
P.S
Witamy nowego użytkownika.
Witam ja na razie jeszcze nie mogę poruszać się po drogach gdyż nie posiadam dowodu i reszty papierów,jak załatwię formalności to się odezwie do Ciebie i możemy coś pomyśleć nad organizacja spotkania.
Pozdrawiam.
Spoko nie ma problemu napewno coś się wymyśli na spocika![]()
To z kąd sciągłeś autko ?
Auto z Francji a odebrałem je w Pszczynie,w następnym tyg. powinienem dostać papiery przetłumaczone na polskie iść zarejestrować no i gdzieś w miarę tanio poszukać aby go ubezpieczyć AC+OC itd.
Ja jestem ubezpieczony w You Can Drive to jet firma która ubezpiecza do 30 roku życia i nie patrzą na wiek kierowcy itp. i przez to jest tanio. to sprawdz sobie ja moze ci spasuje.
to do szybkiego zobaczenia .
Pozdrawiam