Wybrałem Honde.
Maly silnik , malo pali a jedzie w miare.
no i najwazniejsze nie zagladam do kanału - pomału zapominam jak on wyglada :-p
pozdr
łukasz
Wybrałem Honde.
Maly silnik , malo pali a jedzie w miare.
no i najwazniejsze nie zagladam do kanału - pomału zapominam jak on wyglada :-p
pozdr
łukasz
Toyota Avensis albo Ford Mondeo
Miałem coś napisać w związku z tym- porównując auta włoskie i niemieckie ale ktoś mógłby sie poczuć urażony. Ale BMW nie kupiłbym też z innego powodu- np policja prewencyjna uwielbia BMki- we Wrocławiu tak je kochają, że nie znam wrocławskiej BMW która nie była by przekopana wzdłuż i wszeż w poszukiwaniu zakazanych substancji, broni czy innego ustrojstwa. Nie mówiąc też o tym, żę BMW to ulubione auto mafiozów(5,7), więc przez przypadek mógłbyś zarobić od kogoś kulkę, a jak pojedziesz na zlot BMW to będziesz w otoczeniu ogolonych smutnych panów.Napisał IGIPOP
Fajnie sie BMki prowadzi, ale otoczka w okół tego auta jest średnio zachęcająca- tym bardziej ze 3ek E36 jest już więcej jak Golfów Mk II- bynajmniej we Wrocławiu.
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
Adasco zapraszam na zjazd pod wiaduktem na Maratońskiej przy Obywatelskiej jest jeden srebrny CX do wzięcia. Stoi na poboczu porzucony od jakiegoś miesiąca - chyba niczyj i nawet ma jeszcze prosty dachNapisał adasco
Trochę to przykre ale pewnie komuś nerwy puściły i się rozstał z bryką.
PawełQV
AR 164'91 QV
Witam
Gdy 3 lata temu po powrocie z Anglii rozglądałem się sie za kupnem samochodu szukałem jakiegoś 2-latka o zgrabnej ponadczasowej linii, która cieszyłaby moje oko heh po zawężeniu kręgu poszukiwań zostało mi wybierać miedzy TOYOTA CELICA ,MITSUBISHI ECLIPS ,FIATEM COUPE ,ALFA ROMEO 156 , co mogę zauważyć po tych paru latach w porównaniu z innymi no msze poza fiatem Alfy strasznie poleciały w dół$ ;// dałem za swoja 35tys a teraz szkoda gadać no, ale włoski urok marki jak dla mnie jedyny mankament,gdybym miał teraz cos kupować myślę ze z chęcią NISAN 350Z bądź alfa GTA
pozdrawiam
niekoniecznie. wystarczy, ze mu hydro padlo i uziemiony. Ani hamowania, ani zawieszenia, ani sprzegla, ni kierowaniaNapisał PawełQV
Nieruchomosc po prostu.
A widział ktoś może gdzieś niedaleko bydgoszczy porzuconego DS-a? <oczy2> Wiem że to niemożliwe, aleTo autko to bym nawet o własnych nogach zatargał do garażu
DD Te citroeny po prostu coś w sobie maja...
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
Wtedy komunikacja miejska.Gdyby nie Alfa Romeo to co???
155 V6 była
155 TS była
156 V6 była
156 GTA była
155 TS była
x3 japonce były
156 V6 była
x1 japoniec jest. Zycie.
a jak komunikacja miejska to i zapach ogórków o nucie Autosan'u, baby z siatami, mocherowe berety jadące na cmentarz, laski z uczelni, kontrole biletów,kierowca w klapkach, wyjąca skrzynia starego Jelcza i latające szyby. Wolę BMW 540Napisał wasyl
![]()
PawełQV
AR 164'91 QV
Gdyby nie Alfa to co? Nic. A przynajmniej nic do czego nie będzie wstyd się przyznać![]()
Nie ma alternatywy, te samochody są jedyne w swoim rodzaju.
Nie ma zastępstwa. Z mojego punktu widzenia Alfy są absolutnie wyjątkowe.
Ale gdybym koniecznie musiał wskazać jakiś samochód, to chyba
tylko Ferrari pozostaje, ale to jest nierealne marzenie.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.