Również chyba skorzystam z polecenia Calypso![]()
Również chyba skorzystam z polecenia Calypso![]()
Mam matę do bagażnika z tej firmy fro-gum od ponad roku. Nic nie śmierdzi, jest dobrze spasowana, produkt dobrej jakości.
Ostatnio edytowane przez agu-nik ; 21-10-2019 o 12:45
Oe nie mają rantu i dlatego je zmieniłem... Są co prawda te zagłębienia, pomiędzy żeberkami ale i tak cały syf ściera się butem i zlatuje na wykładzinę... Dlatego zamówiłem z korytkami i żadnego problemu nie ma.
Dzięki za info![]()
Wizualnie podobają mi się bardziej te Twoje niż te z RAZEW-PLAST. Mam jeszcze pytanie do tych, któe masz u siebie - Nie przesuwają się pod pedały? Masz założone stopery?
Radosuaf - A po co kupować dywaniki, które nie spełnią swojej funkcji? Pomijam teraz cenę.
Dzisiaj przyszły z Rezaw ale do Stelvio i idealnie pasują. Nie potrzeba nawet stoperów, bo się nie przesuwają. Na zimę idealne. Polecam.
Nie mam stoperów, choć w dywanikach są otwory na stopery. Jednak spód dywaników jest pokryty wypustkami i przez to w ogóle się nie przesuwają. Dodatkowo są z solidnej gumy, nie za twarda i nie za miękka, przez to trzymają się solidnie. Pasują idealnie przez to, że sa wycięte po skanowaniu laserowym podłogi. Mam zestaw z matą do bagażnika i też pasuje idealnie, dodatkowo mata ma sporo przegród, więc temat latania mniejszych rzeczy w bagażniku podczas jazdy jest rozwiązany. Dla mnie za kwotę 170paru zł nie ma czego innego szukać![]()