Babskie dla alfaholikow, a i tak blachary sie oglądają xd wiem z autopsji
Ostatnio edytowane przez Monia ; 26-07-2014 o 05:26
Pomykam 147 ale za mną się nie oglądają, ale to chyba dlatego że jestem brzydki
PS Nie uważam że jest to typowo kobiece auto
PS 2 jako alkoholik mówię ponownie że na pewno nie jest babskie![]()
Alfaholikow miało być xd słownik mnie poprawił xd
Może dla geja? Widać, że ktoś się pogniewał za w pewnym temacie za nazwanie jego wozidła "kanciatym", ''trapezowatym", czy innym dziwactwemWięcej luzu, bo to zaczyna być dziecinada...
Chyba pomyliles temat? Po 1 kwadratowe i kanciaste auto to 33 a po 2 to Ty mógłbyś się obrazić za te przymiotnik ja mam oplywowy plastik przecieżi to na prawdę nie w tym temacie już się pogubiles... nikt nie robi dziecinady Panie wszystko wiedzacy i mający zawsze rację
Ty już raz się popisałas w pamiętnym temacie... Mam przypomnieć? Może żal Ci że 147 to auto dla geja, a nie dla lesbijki![]()
coż, po to założyłem sondę, żeby się przekonać, jak sprawa jest ogólnie postrzegana... no i jest tak jak przewidywałem.
przy czym w przypadku 147 nie uważam stylistyki za przegiętej w tą stronę i gość ostatecznie może tym jeździć. jednak w MiTo bym już nie wsiadł... a jest to na dodatek chyba pierwsze auto segmentu B ze znaczkiem Alfa Romeo. to nie powinno było się zdarzyć... ale ktoś myślał wyłącznie ekonomią.
Standardowa 147demka, z 16calowymi kapciami i prześwitem kozy jest babska, ale już dobra felga i lekka gleba robi z tego auta mega kozaka w sam raz dla faceta nawet i babki jeśli jest 'blacharą'
~ taka była piękna ! :C