Chetnie bym sie dolaczyl do ekipy z Opola,bo mam najblizej, niech tylko mi ktos powie co tam sie dzieje, jakis plan imprezy, no i czy trzeba sie gdzies zglaszac
Chetnie bym sie dolaczyl do ekipy z Opola,bo mam najblizej, niech tylko mi ktos powie co tam sie dzieje, jakis plan imprezy, no i czy trzeba sie gdzies zglaszac
kolego nie musisz sie logowac ani rejstrowac bilet wjazdu kupujesz przed impreza kosztuje o 3 euro wiecej za auto ,czyli 9 euro jak chcesz zaoszczedzic 3 euro to kliknij na linka na pierwszej stronie tematu o zlocie
możecie mi powiedzieć co trzeba zrobić, aby stać się członkiem Alfa Amore?? Bo juz tydzień czekam i Became a member:00-00-0000 00:00:00
ale już masz członkostwo od 17:09:49
Co powiecie na taki pomysł: żeby zrobić ogolnopolską zbiorkę w Katowicach albo Krakowie o konkretnej godzinie w piątek i ruszyć na Słowacje? Ew jakieś inne miasto na południu te są przypadkiem duże i na południu. A nocleg chyba fajnie by było jakieś pole namiotowe z piątku na sobote skoro i tak z soboty na niedziele będzie kemping alfistów na miejscu, więc pewnie sporo osob będzie miało kempingowy sprzęcik![]()
pomysł fajnyzobaczymy jak wyjdzie z jego realizacją