OO__V__OO, jeśli tylko chcesz jechać to na pewno pojedziesz![]()
OO__V__OO, jeśli tylko chcesz jechać to na pewno pojedziesz![]()
a jak cos to miejscoweczka jakas bedzie?? a jakby sie zebraly jeszcze ze 2 os to moge pojechac swoja arrrrrrrr
AR_33, jejq jejq! Czy ja dobrze widzę że udało Ci się namówić Lidkę na wyjazd :?: Jak się cieszęDD <haha>
Muszę przyznać, że bardziej ją przekonało to że wy wszystkie jedziecie niż moje namowyNapisał Kate
![]()
Ciedawe dla czego :wink:
my też, my też jedziemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nawet nie wiesz jak się cieszęNapisał moninika
Zaraz Was dopiszę do listy![]()
Czyzbys monika zmniela zamilowanie i wymienilas meszczyzne na inny model ??Napisał AR_33
czy moze wkradl sie tutaj blad :twisted:
DDEvil, wielkie THX, mój błądNapisał DDEvil
ops:
Jarek bardzo przepraszam
Już poprawiłem![]()
Zalogowałem sie na steonie alfaamore, napisalem do nich i oto odpowiedz:
Hi dear polish friends
It’s a pleasure for us to read, that you and your friends will come to AlfaCity
You can sign in at www.alfaamore.com/events/alfacity08 if you’re a member at Alfa Amore. I’ve just checked the admin, and I didn’t find you, or anybody from Poland. So please register.
But…signing in at Alfa Amore isn’t neccessary, it’s just an indicator for us to see, how many people are planned to come.
If you and your friends really wanna come, then please be there in time, because unfortunatelly we have lot’s of entrants, but a limited place. The event starts at 9, if you want to put down your car’s in oud midst, please be there at 8:45 or so.
If you have any further questions, let me know, and i’ll help you
Tylko jeszcze nie udało mi sie znalezc gdzie na tej steonie mozna sie dopisac do listy
Najwazniejsze jest to co napisał, ze musimy byc na miejscu wczesnie, wiec moja propozycja jest taka aby jechac w piatek, nawet wieczorem, przejechac słowacje i gdziec blisko granicy przenocowac i z samego rana jechac do ALFACITY tak zeby byc na miejscu kolo 8 albo 8-30
tez jestem za piatkiem![]()