Myslalem Wlodku, ze bedzie jaka impreza w Kaliszu![]()
Myslalem Wlodku, ze bedzie jaka impreza w Kaliszu![]()
rastas, rozumiem, że mogę liczyć na wizytę Grupy Warszawskiej na Zlocie w Częstochowie :mrgreen:
Za wszystkich nie odpowiem, ja zamierzam przyjechac
Jak bedziesz mial juz spieta stronke z informacjami co , gdzie i jak to zamieszcze te infa na stronie Squadra di Varsavia i rozesle mailiki.
Ładnie Panowie,nawet pokazali was w TVN TURBO.WIDAĆ BYŁO,ŻE WSPANIAŁA ZABAWA BYŁA.Pozdrowionka![]()
Dzieki. Atmosfera byla super, duzo ludzi, kilkadziesiat Alf .. pogoda wspaniala, czegoz wiecej chciec ?![]()
Ja w Warszawce będę 12-13 maja słuzbowo...mam nadzieje ze jakąś piekną Alfe minę po drodze :mrgreen:
Jak będzie błyskał swiatłami koleś na Poznańskich blachach to wiedzcie że to JA 8)
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Kolego czy Ty widziałes jak TVN TURBO podeszło do sprawy? Lepiej juz żeby nic nie mówili jak maja gadac takie głupoty i robic taką fuszerkę...Napisał Praga69-Beata
Poprostu żenada...
Rastas co Ty na ten "reportazyk"? Tak sie cholera staraliście, zorganizowaliście świetna imprezę na której nie było chyba osoby która źle by się czuła a tu NAS tak zdawkowo i do tego pod znakiem zapytnaia potraktowali...
Ciekawe czy redaktorzyna jakoś ta informację skomentuje bądź sprostuje...
Żal... ;//
Jest na to sposob. Mowie o materiale TVN. Wystarczy wylaczyc glos !!
Co ja na to ? Rozmawialem z FAPem i sa rownie wzburzeni jak my.
Awantura.
Z calej ekipy TVNu najbardziej impreza poodobala sie kamerzyscie
<Pocialem wczesniejszy tekst uwazajac, ze badzmy ponad to>
No Rastas...Masz rację...To jemu powinno byc głupio...Choć pewnie nie poczuwa sie do winy i watpliwe że ustosunkuje się do NAszych pretensji i w jakikolwiek sposób sprostuję swój "reportażyk"...
Moja kobieta jest z wykształecenia dziennikarzem i jak to zobaczyła to stwierdziła że "o obiektywności dziennikarskiej to on chyba nie słyszał"...
Moze więc nie znizajmy się do tego żenujacego poziomu...w końcu jestesmy Alfistami :twisted:
Pozdrawiam
Cześć wszystkim! Dziękuje za wspólnie spędzony czas na Torze w Poznaniu oraz organizatorom i koledze _Zaglowi_ za odwiedziny i wspólnie z jego dziewczyna wypite Desparados. :mrgreen:
Co do materiału z TVN szkoda ze został zrobiony tak jak by tylko awaryjność samochodów była najważniejsza ;//
A gdzie nasze pasja związana z Alfami, a jazda na sportowo najbezpieczniej to na torze w Poznaniu. :wink: