co do miejsca t chyba oczywiste ze jak uda się załatwić rynek to wszyscy bedą zjezdzać się na rynek.Ile macie pewniaków z radomia??A ten parking pzy cpn to juz załatwiony czy jak??
co do miejsca t chyba oczywiste ze jak uda się załatwić rynek to wszyscy bedą zjezdzać się na rynek.Ile macie pewniaków z radomia??A ten parking pzy cpn to juz załatwiony czy jak??
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
Można na nas liczyć, a co do liczby alfek nie mogę jeszcze podać,ponieważ Ci co wcześniej byli chętni na wyjazd jeszcze nie potwierdzili 100% uczestnictwa,postaram się jak najszybciej coś napisać w tym temacie.
To co jest pewne:spotykamy się 30 marca o godz 14.A co do miejsca to parking na pierwszym cpn przed Kazimierzem od strony Puław?po której stronie on jest i co to za stacja?A co robimy jeśli aura się nie poprawi?
na samym wjezdzie po prawej stronie to jest jedyny cpn w kazimierzu 8) jezeli bedzie lipa pogoda to znaczy ze bedzie mało luda i bedą miejsca w barówkach jak bedzie łądnie jakiś grill moze.heheh ja juz jakies zaproszenia porobiłem bede wsadzał za wycieraczkiP
jedzie ktos z Kielc jakas alfka :>czy sam jestem zmuszony od tej strony leciec ;>
![]()
zwerbuj kogoś![]()
nie mam nikogo znajomego z alfka(
mozesz popatzeć na forum i z kimś się zgadaća ja tym czasem pzypominam o ankiecie
ANKIETA
spotkanie na parkingu pzy CPN ryniacz nie wyaplił
To czyli spotykamy sie na cpn a potem gdzie jedziemy jak rynek nie wypalił??
a potem zobaczy się co bedzie.