I bardzo dobrze,że już śmigasz do zobaczenia w niedzielę !!!!!![]()
I bardzo dobrze,że już śmigasz do zobaczenia w niedzielę !!!!!![]()
Kilka obiecanych fotek mam nadzieję, że jeszcze Bartek coś dorzuci !!!!!
podziekowania przedewszytkiem dla sylvka1979 i drugiej takiej samej 146 oraz dla Mella oni dopisali i dostali to co bylo im obiecane , a co do reszty to bez komentarza , szkoda tylko ciasta bo trza bylo wyrzucic te kilkanascie paczek, ale jak sylvek puscil weselny klimat to bylo extra wszyscy w smiech i do dzisiaj kazdy to spiewajeszcze raz podziekowania dla sylvka bez Ciebie bym wogole zrezygnowal z tego forum i spotow ! co do zdjec to beda napewno tylko pozniej, na juz moge wstawic to http://www.foto-wolas.pl/blog/#
Dobrze, że na zdjęciach nie widać, że przyjechałem brudnym autem(za co przepraszam
) Ale jakoś nie było czasu, żeby odpicować
![]()
Babus11 jak czytam te podziękowania to jakoś tak cieplutko mi sie robi ze wzruszenia obiecałem więc byłem z kumplem fajnie to wyglądała jak dwie prawie jednakowe belle z Halemby do Ciebie leciały każdy sie przyglądałA weselny klimat był zaplanowany
cieszę się że wszystkim się podobało pozdrowionka dla Twoich rodziców i mam nadzieję, że przy najbliższej okazji się z Tobą spotkam , żeby o tym pogadać na spokojnie bo w sobotę miałeś stresa jak ja w taki dzień kilka lat temu
Trzymaj się !!!!! I jeszcze raz najlepszego na nowej drodze !!!!!!!
---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:42 ----------
Mell a chcesz fotkę gdzie widać, że jest nie umytaPozdrowionka i do następnego spotkania !!!!!!!!
Hej
Potwierdzam że weselny klimat był na wypasie![]()
Dobry też był kamerzysta ala kaskader..... ale to tylko Asia, Bartek i ja widzieliśmy co ten ziom wyrabiał gdy nas kręcił)))
Pozdro i jeszcze raz wszystkiego dobrego![]()
No co ty to chyba wszyscy widzieli jak z auta mało co nie wypadł naprawdę kaskader![]()
Nie, nie.. Podziękuję za to zdjęcieNo jechaliśmy za Wami, jak kierowca tam się wysilał dla dobrego ujęcia
![]()
Rozmawiałem z gościem z tej ekipy i mówił mi, że kiedyś robili zdjęcia z helikoptera, lecieli balonem ( wszystko śluby ) więc takie wychylanie się to dla nich pikuśhehe