george11,
a jakie masz ET w swoich felgach?
george11,
a jakie masz ET w swoich felgach?
Hmm to mamy inne pojęcię obcierania.. bo szurania o ten dywanik w nadkolu to mnie to wisi.. mnie obciera o metalowe nadkole czyli każde dotknięcie przy wyższej prędkości to zgroza czy opona nie pęknie.. a szuranie o maeteriał przy obciążeniu.. bo takie obcieranie to pewnie nawet w ASO na to lali jak ktoś przychodził..
Ale spoko że to wyjaśnione..
dla mnie obcieranie to obcieranie o błotnik czy o wewnatrze wypełnienie nadkola jedno i to samo.
gdy ociera o błotnik to niszczy Ci się opona.
gdy o parciane nadkole to niszczy się nadkole.
george11 ma et 32.
wheelerwasp02 ja przestałem się już przejmować. Podetnij sobie rant zderzaka na łączeniu z błotnikiem i będzie znacznie lepiej.
U mnie aktualnie koło chowa się do środka i pociera ale o błotnik wewnątrz.
Witam wszystkich, potrzebuje jednej używanej felgi tego typu http://allegro.pl/oryginal-alfa-rome...454542709.html (tyle ze srebrna) miałem małego dzwonka i niestety do prostowania średnio się nadaje, jeżeli ktoś ma jakąś informacje albo taka fele na sprzedaż to proszę o kontakt.
Ostatnio edytowane przez paluchxxx ; 08-08-2013 o 19:46
tak tez myślałem, jeżeli zdecydujesz się je sprzedać to ja stoje pierwszy w kolejce.
ja dorwałem 4 takie za cenę tych trzech...
super fajnie gratuluje, ale to nie zmienia faktu ze mi nadal brakuje jednej i kupie ja nawet za ta cene... pozdro
Jutro dowiem sie czy to 17 czy 18 ale wiem gdzie takie sa. Ile jestes w stanie Max dac za taka felge? Jesli w ogole bedą na Sprzedaz porobie Ci fotki:
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free