mam nadzieje ze 5 bedzie w miare wolne my tez bedziemy ale tylko na malte z racji ze mamy gosci i zostana w domu
mam nadzieje ze będziecie na malcie pol godz bo o tyle sie spóźnię.
ja dopiero zlądowałem na chate... zaraz się ogarniam i jadę
Dzieki za mila atmosfere,widzieli 159 wiec czekam na opinie w naszych bellachdosiego jeszcze raz
![]()
Dzięki za spotkanie, super atmosferka, dzięki za dobre słowo o Gtv. Pozdrawiam i do zobaczenia
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Panowieee...![]()
Nie ma co dziękować, tylko wpadać na następnego spota, żeby zawstydzić mercedesiaków![]()
PS: A tak w ogóle to dzięki za spotka (hehe)![]()
Szkoda ze nie moglem wpasc zaluje ale ostatnio mam troche roboty i nie ogarniam moze jakies zdjecia ? beda to chociaz poogladam Pozdro
Panowie i Panie![]()
My dopiero co dotarliśmy do domu. Również dziękujemy za miłego spota.
Kurcze jak byście trochę poczekali to byśmy przyłączyli się do spota Mercedesa i BMWAkurat po naszym wyjściu z kina było tam z 30 samochodów z czego więcej mercedesów. Ale szczerze te mercedesiki były całkiem ładne w szczególności jeden SL
To jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym roku.
Mercedesy spotykają się w Malcie od ok 2 miesięcy... Rekordowo było ich ok 50 szt! BMW kiedyś częściej i liczniej przyjeżdżali..
Panowie i panie życzyć można sobie na ten nowy rok abyśmy zajęli całe piętro.