byloby super bo u mnie taki plan nie przejdzie bo widze dziennie 3 alfy na krzyz i to w ruchu...ale pomysl masz super oto moje gg 7232469 pisac smialo mozna...
byloby super bo u mnie taki plan nie przejdzie bo widze dziennie 3 alfy na krzyz i to w ruchu...ale pomysl masz super oto moje gg 7232469 pisac smialo mozna...
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
No kiepska ta frekwencja. Róbmy coś. Ja już powiadomiłem 3 alfiarzy więc może się zjawią(+ ja). Pomysł z wkładaniem ulotek za wycieraczki alf wg mnie trafiony. Tylko jakiś namiar zostawcie, bo sam będe pytał na dzień przed czy zlot aktualny.Ps. nie zgadzam się że poza soliną nie ma ciekawych miejsc na podkarpaciu.
teraz tylko zbierac kase na paliwo i juz mozna sie szykowac na bieszczadzkie drogi...jest nas juz wiecej??? :mrgreen:
poszukajcie duzego placu na Solinie albo polanczyku zeby miejsca dla nas starczylo i zeby nikt nas nie przegonil...DD okolice znacie napewno lepiej jak ja wiec licze na was calkowicie
...i do płaczu
Nie wiem czy dalej jest jak było,bo dawno do Polańczyka nie zaglądałem,ale był taki duży parking na dole,na "końcu" uzdrowiska.Tam napewno można by się było spotkać.
Jeśli chodzi o Solinę to w radyjku mówią,że już jest kupa ludzi,a że będzie to niedziela to dobiją jeszcze "tubylcy" z rodzinami na "łikend". ;//
ok,to sie zobaczy a jak bedzie lipa to mozna gdzies na Zjawe odpalic nad zalew,tylko nie wiem jak tam z parkingiem...bo jak sie tubylcy na Soline zjada to nawet rowerem sie trudno bedzie zmiescic... :mrgreen:
...i do płaczu
kolega w ten weekend spedza nad solina takze jak wróci to napisze czy jest duzo ludzi
no to jak nasza lista obecnosci wyglada??
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz
8. kubatron (mam nadzieje)
odezwij sie przyjacieluDD
...i do płaczu
no to jak nasza lista obecnosci wyglada??
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz
8. kubatron (mam nadzieje)
odezwij sie przyjacielu
9. żuczek ( bez ciebie nie jade ;// kto mnie scholuje w razie czego :wink:
bija widzialam ze jest wiecej chetnych, tylko tak szukaja :shock: zbieramy sie panowie ,zabieramy dziewczyny,zony, matki, kochanki ,tesciowe...a nie te nie bierzemy ;//
pakujemy do autek i w niedziele robimy rodzinna fotke Alfinek nad Solina :wink:
to tez zauwazylam,ze jest nas wiecej,ale temat jest tak zakopany ze ciezko go znalezc..robilam juz wszystko...a ile sie PW nawysylalam ze ho ho...nawet na allegro sie wystawilam :mrgreen: Sylwik kombinuj jeszcze cos...
...i do płaczu
rafal_n5 jak tam Kolega,który był na Solinie :?:
Pogodę zapowiadają fajną,tylko ta ilość zapisanych![]()
Ludziska - nikt nie ma chęci,ani ochoty na spotkanie w BARDZO MIŁYM GRONIE :?: :?: :?: